top of page

ΧΙΡΟΝΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (02/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, η Χιρόνα θα υποδεχτεί την Φέγενορντ στο «Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι» (02.10.2024 19:45). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΧΙΡΟΝΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (02/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΧΙΡΟΝΑ


Η Χιρόνα αγνοεί νικηφόρο αποτέλεσμα στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην συνολικά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ηττήθηκε στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν 1-0 με τέρμα των γηπεδούχων λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με την Χιρόνα όμως να μην απειλεί ουσιαστικά τους Γάλλους δε μεγάλο βαθμό και το γκολ για την Παρί μπορούσε να έρθει και νωρίτερα μέσα στο παιχνίδι. Το ότι οι Ισπανοί δεν απείλησαν φανερώνεται και στις 3 τελικές προσπάθειες που σημείωσαν καθόλη την διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Στην Λα Λίγκα προέρχεται από δύο σερί χινάρια, κόντρα σε Ράγιο Βαγεκάνο (0-0 εντός) και Θέλτα (1-1 εκτός). Στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκαν από 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5).


ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ


Από ισοπαλία προέρχεται και η Φέγενορντ στην Eredivisie καθώς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ναϊμέγκεν. Δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν η Φέγενορντ καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες και συνολικά τέρματα 12 υπέρ και 6 κατά. "Εφιαλτική" μπορεί να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα των Ολλανδών στο Τσάμπιονς Λιγκ προγνωστικά καθώς ηττήθηκαν με 0-4 στην έδρα τους από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ανήμποροι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και την άμυνα να ..μπάζει. Η Φέγενορντ έχει δεχτεί γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια, εκ των οποίων σκόραρε σε όλα εκτός από τον αγώνα κόντρα στην Λεβερκούζεν.


Πιθανές Ενδεκάδες





Χιρόνα - Φέγενορντ Προγνωστικά Πρόταση:


Με βάσει το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, το προβάδισμα δίνεται στην γηπεδούχο Χιρόνα λόγο έδρας και δυναμικής πρωταθλήματος που αγωνίζεται η κάθε μία. Καμία από τις δύο δεν πείθει και σίγουρα χρειάζονται βαθμούς για να ελπίζουν ενόψει συνέχειας. Σε περίπτωση που το παιχνίδι μείνει ισόπαλο δεν θα χαρεί αλλά ούτε θα λυπηθεί καμία... . Βασική επιλογή το ειδικό ➡️ Χ Ημίχρονο ή Χ Τελικό στο 1.80. Για τους πιο τολμηρούς σκέτο Χ στο 3.80, απόδοση που σίγουρα αξίζει το ρίσκο.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page