top of page

ΧΙΛΗ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (26/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Για την δεύτερη αγωνιστική του Α ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Χιλή στο Μίντοουλαντς Στάντιουμ (Ηστ Ράδερφορντ 26/06/2024, 04:00). Το δύο στα δύο θα επιδιώξει η παγκόσμια πρωταθλήτρια ενώ η Χιλή, πηγαίνει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει σε θέση ισχύος για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο γκρουπ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΧΙΛΗ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (26/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αργεντινή επιβεβαίωσε τον λόγο που είναι το φαβορί να είναι ο νικητής Copa America 2024, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 2-0 έναντι του Καναδά. Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος της "Αλμπισελέστε" με το σκορ να μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.


Η περισσότερη δράση σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Άλβαρεζ στο 49' να ανοίγει τον λογαριασμό για την κάτοχο του τροπαίου και τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να γράφει στο 88' το τελικό δύο μηδέν, ύστερα από ασίστ του αρχηγού και ηγέτη για ακόμη ένα τουρνουά, Λιονέλ Μέσσι.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, με τον Σκαλόνι να έχει διαθέσιμους όλους του ποδοσφαιριστές του.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αργεντινής:


Τερματοφύλακες

Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Άγιαξ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)


Αμυντικοί

Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Νικολάς Ταλιαφίκο (Λυών), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Χερμάν Πετσέλα (Ρεάλ Μπέτις)


Μέσοι

Ένσο Φερνάντες (Τσέλσι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Γκουίντο Ροντρίγκες (Ρεάλ Μπέτις), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα)


 Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαΐάμι), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ), Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Νικολάς Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Προπονητής: Λιονέλ Σκαλόνι



Η Χιλή στην πρεμιέρα της για τον όμιλο του Κόπα Αμέρικα 2024, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο το Περού, αποτέλεσμα που την αδικεί βάσει συνολικής εικόνας. Έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας (60%-40%) και παράγοντας συνολικά δέκα τελικές ευκαιρίες για γκολ, εκ των οποίων 2 βρήκαν εστία, σίγουρα αν άξιζε μία ομάδα τους τρεις πόντους αυτή ήταν η Χιλή. Με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο ακράδαντο φαβορί του ομίλου, θα είναι σε θέση ισχύος ώστε να προκριθεί στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχει αναφερθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα και δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο ματς κόντρα στο Περού.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Χιλής:


Τερματοφύλακες: Arias Gabriel (Ρασίνγκ Κλούμπ), Bravo Claudio (Μπέτις), Cortes Brayan (Κόλο Κόλο)


Αμυντικοί: Catalan Matias (Ταγιέρες Κόρντομπα), Diaz Paulo (Ρίβερ Πλέιτ), Fernandez Nicolas (Αουντάξ Ιταλιάνο), Galdames Thomas (Γκοντόι Κρούζ), Isla Mauricio (Ιντεπεντιέντε), Kuscevic Benjamin (Φορταλέζα), Lichnovsky Ιγκόρ (Κλαμπ Αμέρικα), Maripan Guillermo (Μονακό), Pulgar Erick (Φλαμένγκο), Suazo Gabriel (Τουλούζ), Zavala Cristian (Κόλο Κόλο)


Μέσοι: Echeverria Rodrigo (Ουρακάν), Guerrero Pena Maximiliano Gabriel (Guerrero), Nunez Marcelino (Νόριτς), Pavez Esteban (Κόλο Κόλο), Perez Cesar (Ουνιόν Λα Καλέρα), Valdes Contreras Diego Alfonso (Κλαμπ Αμέρικα)


Επιθετικοί: Bolados Marcos (Κόλο Κόλο), Brereton Diaz Ben (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Davila Victor (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Eduardo Vargas (Ατλέτικο Μινέιρο), Osorio Dario (Μίντιλαντ), Sanchez Alexis (Ίντερ)


Προπονητής: Gareca Ricardo


Πιθανές ενδεκάδες:





Χιλή - Αργεντινή Προγνωστικά Πρόταση:


Πλούσια η προϊστορία μεταξύ τους με συντριπτική υπεροχή των Αργεντινών που μετράνε 59 νίκες έναντι μόλις 6 της Χιλής με 27 παιχνίδια να έχουν τελειώσει ισόπαλα.


Σαφώς και το φαβορί είναι η Αλμπισελέστε, όμως τώρα θα αντιμετωπίσει μία ανώτερη ποιοτικά ομάδα από τον Καναδά που επικράτησε με σχετική άνεση στην πρεμιέρα. Ικανές επιθετικά αμφότερες θα πάμε με το Goal - Goal στο τίμιο 2.20. Η Χιλή είναι ικανή να σκοράρει.


Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Комментарии


bottom of page