top of page

ΤΖΕΝΟΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική της Σέριε Α, η Τζένοα θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στο «Λουίτζι Φεράρις». Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΤΖΕΝΟΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΤΖΕΝΟΑ


Η Τζένοα μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλη με την Σαμπτόρια για το Κύπελλο Ιταλίας και έχασε την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης στα πέναλτι. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν καταφέρνει να επικρατήσει. Στην Σέριε Α μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 4:7. Εντός έδρα για το πρωτάθλημα έχει μία ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ (2-2), ήττα από την Βερόνα (0-2) και ισοπαλία κόντρα στην Ρόμα (1-1).



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Γιουβέντους ήταν αυτή την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Νάπολι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Μάλιστα για την «μεγάλη κυρία» τα τρία τελευταία αποτελέσματα στο Ιταλικό πρωτάθλημα είναι όλα στο 0-0 απέναντι σε Ρόμα και Έμπολι, με την παρένθεση την επικράτηση της κόντρα στην Αϊντχόφεν (3-1) στο Τορίνο για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το θετικό βέβαια για την Γιουβέντους είναι πως καμία από τις συν διεκδικήτριες τους τίτλου δεν έχει ξεφύγει βαθμολογικά με την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών. Παραμένει αήττητη βέβαια η ομάδα του Τιάγκο Μότα με απολογισμό 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και είναι η μόνη ομάδα μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων αγωνιστικών της Serie A που δεν έχει δεχτεί γκολ με απολογισμό τερμάτων 6:0.


Πιθανές Ενδεκάδες




Τζένοα - Γιουβέντους Προγνωστικά Πρόταση:


Τέτοια παιχνίδια για την Γιουβέντους αποτελούν συνήθως μεγάλο εμπόδιο και η προϊστορία δείχνει πως στην έδρα της Τζένοα πάντα περνάει δύσκολα. Πιστεύουμε θα δεχτεί το πρώτο της γκολ εδώ η «Μεγάλη κυρία», σε μία έδρα που Ρόμα και Ίντερ δέχτηκαν τέρμα και δεν πήρε καμία την νίκη. Αρκετά πιθανό το 1-1 ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Πρόταση ➡️ Goal - Goal στο 2.20


H Βαθμολογία της Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page