top of page

Τζαμάικα - Βενεζουέλα (01/07/24) | Προγνωστικά| Ανάλυση

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Β ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Τζαμάικα θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα στο Q2 Stadium (Όστιν, Τέξας 01/07/24 03:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



Τζαμάικα - Βενεζουέλα (01/07/24) | Προγνωστικά| Ανάλυση

ΤΖΑΜΑΙΚΑ


Η Τζαμάικα με την ήττα της στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στο Εκουαδόρ με σκορ 3-1 τέθηκε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, πληρώνοντας κυρίως την αμυντική της αδυναμία που ήταν δεδομένο το αδύνατο σημείο της.


Κόντρα στο Εκουαδόρ την δεύτερη αγωνιστική δεν μπήκε καλά στο ματς και ήδη στο ημίχρονο βρισκόταν δίκαια με 2 τέρματα πίσω στο σκορ. Το πάλεψε είναι η αλήθεια στο δεύτερο μέρος μειώνοντας αρχικά με τον Αντόνιο μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στην συνέχεια πίεσε προσπαθώντας να ισοφαρίσει και αφού δεν τα κατάφερε στο τέλος όπως ήταν αναμενόμενο άφησε πολλά κενά στην άμυνα και δέχτηκε το τρίτο γκολ σε αντεπίθεση.


Δεν υπάρχει βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως είναι δεδομένο πως οι Τζαμαϊκανοί δεν θέλουν να τελειώσουν την περιπέτεια τους σε αυτό το Κόπα Αμέρικα με 0 πόντους.


Στα αγωνιστικά νέα, σταθερά εκτός ο αμυντικός της Λούτον Αμάρι Μπελ που ήταν τραυματίας από την έναρξη του τουρνουά όπως και ο βασικός τερματοφύλακας Άντρε Μπλέικ.


Το πλήρες ρόστερ της Τζαμάικα:


Τερματοφύλακες: Waite Jahmali (Ελ Πάσο)


Αμυντικοί: Bernard Di'Shon (Σέφιλντ Γουέντζντεϊ), Hector Michael (Τσάρλτον), Leigh Greg (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Lembikisa Ντόναλντ (Γούλβς), Lowe Damion (Φιλαδέλφια Γιούνιον), Κινγκ Richard (Καβαλιέρ)


Μέσοι: De Cordova-Reid Bobby (Φούλαμ), Lambert Kevon (Ρίαλ σολτ Λέικ), Palmer Kasey (Κόβεντρι), Άντερσον Karoy (Τσάρλτον)


Επιθετικοί: Antonio Michail (Γουέστ Χαμ), Cephas Renaldo (Ανκαραγκούτσου), Dixon Kaheim (Άρνετ Γκάρντενς), Marshall Alex (Πόρτμορ), Nicholson Shamar (Κλερμόν)


Προπονητής: Hallgrimsson Heimir



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ


Με λίγη δόση τύχης η Βενεζουέλα κέρδισε το Μεξικό στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με 1-0 και σφράγισε την παρουσία της στους "8" κάνοντας το 2 στα 2 στο όμιλο. Το πολύτιμο τέρμα σημειώθηκε από τον Σάλομον Ρόντον με πέναλτι στο 57'. Το Μεξικό έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στον πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο που όπως ήταν φυσικό μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε αρκετά. Είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα το 87', με τον επιθετικό της ΑΕΚ όμως Όμπερλιν Πινέδα να αστοχεί.


Έτσι η Βενεζουέλα σφράγισε μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά και εφόσον έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο ενδέχεται να μην αγωνιστούν αρκετοί παίκτες του αρχικού σχήματος.


Το πλήρες ρόστερ της Βενεζουέλας:


Τερματοφύλακες: Contreras Jose (Αγκουίλας), Graterol Joel (Αμέρικα ντε Κάλι), Romo Rafael (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)


Αμυντικοί: Angel Wilker (Κριτσιούμα), Aramburu Jon (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ferraresi Nahuel (Σάο Πάολο), Jhon Chancellor (Μετροπολιτάνος), Makoun Christian (Ανόρθωση), Navarro Miguel (Ταγιέρες Κόρντομπα), Osorio Yordan (Πάρμα)


Μέσοι: Andrade Kervin (Φορταλέζα), Casseres Cristian (Τουλούζ), Gonzalez Alexander (Εμελέκ), Herrera Yangel (Χιρόνα), Lacava Matias (Βιτζέλα), Martinez Jose (Φιλαδέλφια Γιούνιον), Rincon Tomas (Σάντος), Segovia Telasco (Κάζα Πία), Περέιρα Daniel (Όστιν)


Επιθετικοί: Bello Eduard (Μαζατλάν), Cadiz Jhonder (Φαμαλικάο), Machis Darwin (Κάντιθ), Ramirez Eric (Ατλέτικο Νασιονάλ), Rondon Salomon (Πατσούκα), Savarino Jefferson (Μποταφόγκο), Soteldo Yeferson (Γκρέμιο)


Προπονητής: Batista Fernando



Τζαμάικα - Βενεζουέλα Προγνωστικά Πρόταση:


Δεδομένου πως η Βενεζουέλα είναι βαθμολογικά αδιάφορη και η Τζαμάικα παίζει χωρίς πίεση αφού γνωρίζει πως είναι εκτός συνέχειας, αξίζει η διπλή ευκαιρία του 1Χ στο 1.95. Η Τζαμάικα δεν αξίζει να τελειώσει αυτό το Κόπα Αμέρικα χωρίς πόντο και θα παλέψει για πάρει κάτι από το ματς κόντρα στην Βενεζουέλα που δεν καίγεται.


Στον κρίσιμο αγώνα του ομίλου με χαρακτήρα τελικού δείτε τα προγνωστικά για Μεξικό - Εκουαδόρ.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 



Comments


bottom of page