top of page

ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro 2024, η Τσεχία θα αναμετρηθεί με την Τουρκία στο Βόλκσπαρκστάντιον (Αμβούργο 26/06/24 22:00), για τον έκτο όμιλο. Ο νικητής "κλειδώνει" την είσοδο του στην φάση των "16". Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Τσεχία ήταν ανώτερη στον αγώνα της δεύτερη αγωνιστικής απέναντι στην Γεωργία, όμως δεν κατάφερε να επιβληθεί και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Το γκολ που σημείωσε ο Hlozek στο 23' λεπτό ακυρώθηκε για χέρι μετά από χρήση VAR με τους Τσέχους παρόλο που πίεζαν, με μία λάθος εκτίμηση Χράνατς που παραχώρησε πέναλτι, οι Τσέχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβαζαν σε μεγάλο βαθμό την πίεση στον αγωνιστικό χώρο και η ισοφάριση ήρθε με τον στράικερ Patrik Schick να γράφει το τελικό 1-1. Η Τσεχία σημείωσε συνολικά 26 τελικές στον αγώνα εκ των οποίων οι 11 στο στόχο, δείγμα του πόσο παραγωγική είναι επιθετικά αλλά συνάμα και το πόσο αναποτελεσματική ως προς το σκοράρισμα.


Δεν ήταν κακή η παρουσία της στην ήττα της πρεμιέρας κόντρα στους Πορτογάλους, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο και εκ του αποτελέσματος έχει 1 βαθμό και χρειάζεται μόνο την νίκη για να περάσει ως δεύτερη στην συνέχεια του τουρνουά. Με ισοπαλία και ήττα της Γεωργίας κατακτά την δεύτερη θέση όμως με μόλις 2 πόντους δύσκολα θα προκριθεί ως μία εκ των καλύτερων τρίτων.


Στα αγωνιστικά νέα, πλήγμα στην επιθετική γραμμή των Τσέχων καθώς τραυματίστηκε και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος ο σκόρερ των Τσέχων στον προηγούμενο αγώνα, Πάτρικ Σικ.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Τσεχίας:


Τερματοφύλακες:

Vitezslav Jaros (Στούρμ Γκρατς), Matej Kovar (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Jindrich Stanek (Σλάβια Πράγας)


Αμυντικοί:

Vladimir Coufal (Γουέστ Χαμ), Robin Hranac (Βικτόρια Πλζεν), David Jurasek (Χόφενχαϊμ), Ladislav Krejci (Σπάρτα Πράγας), Martin Vitik (Σπάρτα Πράγας), Tomas Vlcek (Σλάβια Πράγας), David Zima (Σλάβια Πράγας)


Μέσοι:

Antonin Barak (Φιορεντίνα), Vaclav Cerny (Βόλφσμπουργκ), Lukas Cerv (Βικτόρια Πλζεν), David Doudera (Σλάβια Πράγας), Tomas Holes (Σλάβια Πράγας), Matej Jurasek (Σλάβια Πράγας), Ondrej Lingr (Φέγενορντ), Lukas Provod (Σλάβια Πράγας), Petr Sevcik (Σλάβια Πράγας), Tomas Soucek (Γουέστ Χαμ), Pavel Sulc (Βικτόρια Πλζεν)


Επιθετικοί:

Tomas Chory (Βικτόρια Πλζεν), Mojmir Chytil (Σλάβια Πράγας), Adam Hlozek (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Jan Kuchta (Σπάρτα Πράγας), Patrik Schick (Μπάγερ Λεβερκούζεν)


Προπονητής:

Ivan Hasek



H Τουρκία δεν ήταν καλή απέναντι στου Πορτογάλους στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής και η ήττα με σκορ 0-3 ήταν δίκαιη με βάσει την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.


Η διαφορά όμως με τους Τσέχους είναι πως κατόρθωσαν στην πρεμιέρα να κερδίσουν την Γεωργία και έτσι με 3 βαθμούς χρειάζονται απλά στον βαθμό της ισοπαλίες για να προκριθούν ως δεύτεροι στον όμιλο. Σε περίπτωση ήττας θα τερματίσουν στην τρίτη θέση εάν και εφόσον ηττηθεί η Γεωργία από την Πορτογαλία, και ύστερα θα πρέπει να δει αν θα συμπεριληφθεί στις καλύτερες τρίτες βάσει κριτήρια ισοβαθμίας που παίρνουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ.


Στα αγωνιστικά νέα τιμωρημένος καθώς συμπλήρωσε κάρτες είναι ο αμυντικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας Γαλατάσαραϊ, Μπατακτσί ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του αμυντικού του Παναθηναϊκού Ακαϊντίν. Σταθερά εκτός ο Καχβετσί.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Τουρκίας:


Τερματοφύλακες

Altay Bayindir (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ugurcan Cakir (Τραμπζονσπόρ), Mert Gunok (Μπεσίκτας)


Αμυντικοί

Samet Akaydin (Παναθηναϊκός), Kaan Ayhan (Γαλατασαράι), Abdulkerim Bardakci (Γαλατασαράι), Zeki Celik (Ρόμα), Merih Demiral (Αλ Αχλί), Ferdi Kadioglu (Φενερμπαχτσέ), Ahmetcan Kaplan (Άγιαξ), Mert Muldur (Φενερμπαχτσέ), Yasin Ozcan (Κασίμπασα)


Μέσοι

Hakan Calhanoglu (Ίντερ), Arda Guler (Ρεάλ Μαδρίτης), Orkun Kokcu (Μπενφίκα), Salih Ozcan (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Yusuf Yazici (Λιλ), Okay Yokuslu (Γουέστ Μπρομ), Ismail Yuksek (Φενερμπαχτσέ)


Επιθετικοί

Yunus Akgun (Λέστερ), Kerem Akturkoglu (Γαλατασαράι), Irfan Can Kahveci (Φενερμπαχτσέ), Semih Kilicsoy (Μπεσίκτας), Cenk Tosun (Μπεσίκτας), Bertug Yildirim (Ρεν), Kenan Yildiz (Γιουβέντους), Baris Alper Yilmaz (Γαλατασαράι)


Προπονητής

Vincenzo Montella


Πιθανές ενδεκάδες:





Τσεχία - Τουρκία Προγνωστικά Πρόταση:


Εδώ θα πάμε βάσει γενικής εικόνας των δύο ομάδων στις δύο πρώτες αγωνιστικές και παρόλο που η Τσεχία δεν θα έχει όπως όλα δείχνουν τον στράικερ της Λεβερκούζεν μπροστά (Σικ), έδειξε καλύτερα δείγματα από τους Τούρκους που ειδικά απέναντι στους Πορτογάλους φάνηκαν τα κενά και η ανυποταξία στην αμυντικά λειτουργία της ομάδας. Φουλ στον 1 στο 2.65




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page