top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΤΣΕΧΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του Γκρουπ Α' της League B του Nations League, η Τσεχία θα υποδεχτεί την Αλβανία στην «epet ARENA» (Πράγα 11.10.2024 21:45). Το γκρουπ συμπληρώνουν Ουκρανία και Γεωργία.


Όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση να προβιβάζεται απευθείας στην League A ενώ ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΤΣΕΧΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσεχία - Αλβανία Προγνωστικά Πρόταση:


Ισόβαθμες οι δύο αντίπαλες ομάδες στον όμιλο μετράνε από 1 νίκη και 3 βαθμούς με την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Η Αλβανία είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουκρανία (1-2) σε ουδέτερο έδαφος ενώ η Τσεχία κέρδισε δύσκολα την ίδια ομάδα (Ουκρανία) στο τελευταίο της παιχνίδια με τελικό σκορ 3-2 με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν περισσότερες επικίνδυνες προϋποθέσεις για γκολ. Ανοιχτά ήταν τα παιχνίδια των γηπεδούχων Τσέχων με κοινό στατιστικό πως και τα δύο τελείωσαν με τέρματα και στις δύο εστίες (Goal - Goal) και σημειωμένα από 3 και περισσότερα γκολ επιβεβαιώνοντας τις προτάσεις για Over.


Συνολικά τα 5 τελευταία παιχνίδια της Τσεχία έχουν λήξει με γκολ και στα δύο τέρματα ενώ και η Αλβανία το επιβεβαιώνει συχνά το ίδιο στατιστικό. Θα το επιλέξουμε και εδώ καθώς θεωρούμε το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό με τις δύο ομάδες να μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν γκολ με σχετική ευκολία. Πρόταση Goal - Goal στο αρκετά καλό 1.91


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Comments


bottom of page