top of page

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (18/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2024, Τουρκία και Γεωργία θα αναμετρηθούν στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ στο Ντόρτμουντ (18/06/24 19:00). H "πρωτάρα" Γεωργία ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ η Τουρκία θέλει να μπει με το δεξί στον όμιλο με αρχικό στόχο τον τερματισμό στην δεύτερη θέση.


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (18/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Η Τουρκία κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του euro 2024 τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Κροατία, Ουαλία, Αρμενία και Λετονία, στην προκριματική φάση. Συγκέντρωσε 17 βαθμούς με συνολικά τέρματα 14:7. Σταθερή παρουσία στα τελευταία μεγάλα τουρνουά σημειώνοντας πως αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή σε τελική φάση euro χωρίς όμως να καταφέρει να περάσεις στα νοκ άουτ τις δύο προηγούμενες φορές. Τα τελευταία δείγματα δεν είναι θετικά για του Τούρκους καθώς στα 5 τελευταία φιλικά δεν έχουν πάρει νίκη μετρώντας 3 ήττες και δύο ισοπαλίες. Στα πιο πρόσφατα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ιταλία και ηττήθηκε με 2-1 από την Πολωνία. Στα αγωνιστικά νέα, αμφίβολςο θεωρείται ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε, Καβετσί.


Για την Εθνική Γεωργίας αυτή θα είναι η παρθενική εμφάνιση σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Προκρίθηκε μέσω σειράς αγώνων μπαράζ με τον τελικό να είναι κόντρα στην Ελλάδα στην Τιφλίδα, όπου σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 0-0, το εισιτήριο για τα τελικά το πήρε μέσω την διαδικασία των πέναλτι. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επικράτησε του Μαυροβουνίου με σκορ 3-1.



Τουρκία - Γεωργία Προγνωστικά - Πρόταση:


Η Γεωργία ως το αουτσάιντερ του ομίλου στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Η Τουρκία σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα έχει την υποχρέωση να πάρει αυτό το ματς. Λογικά δεν θα ανέβει ο ρυθμός και θα υπάρχουν αρκετές μονομαχίες. Εδώ θα πάμε με το NO GOAL στο 1.75.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.



コメント


bottom of page