top of page

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι βόρειου Λονδίνου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής την Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στο «Tottenham Hotspur Stadium» (15.09.2024 16:00), στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τις δύο πλευρές στο πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΤΟΤΕΝΑΜ


Η Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική πριν την διακοπή για τις Εθνικές, ηττήθηκε με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στην Νιούκαστλ σε ένα παιχνίδι που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, και κατέγραψε ποσοστό κατοχής 66% έναντι 34% των γηπεδούχων. "Τα Σπιρούνια" δημιούργησαν 20 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 6 κατέληξαν στον στόχο. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 56' με αυτογκόλ του αμυντικού της Νιούκαστλ, Dan Burn.


Παρόλου που η ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο για να σκοράρει το δεύτερο τέρμα, οι γηπεδούχοι έκανα το 2-1 στο 78' με τον Ίσαακ, με το αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα στην σεζόν για την Τότεναμ, έχοντας προηγουμένως μία νίκη εντός απέναντι στην Έβερτον (4-0) και την ισοπαλία ημέρας στην πρεμιέρα στο «Kings Power» κόντρα στην Λέστερ (1-1).


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων του Ποστέκογλου έχουν βρίσκονται οι τραυματίες Ριτσάλισον, Σολάνκε και Ban Nte Ben, με τις επιθετικές λύσεις να είναι λιγοστεύουν.



ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική στην Πρεμιερ Λιγκ προγνωστικα, υπέπεσε στην πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο «Emirates» με αντίπαλο την Μπράιτον. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας λιγότερη κατοχή μπάλας και συγκεκριμένα το ποσοστό ήταν 36% έναντι 64% των φιλοξενούμενων με τους «κανονιέρηδες» να έχουν σημειώσει 11 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 7 κατέληξαν στον στόχο. Το τέρμα του Κάι Χάβερτζ στο 38΄με τον οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του δεν στάθηκε αρκετό αυτήν την φορά, με την Άρσεναλ βέβαια να μένει από το 49΄με παίκτη λιγότερο ύστερα από την αποβολή του Ντέκλαν Ράις μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε.


Η Μπράιτον πήρε μέτρα στο γήπεδο εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και βρήκε το γκολ με το Ζοάο Πέδρο στο 58', το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Ακόμη ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν 2 τέρματα συνολικά στο παιχνίδι, με την Άρσεναλ να μετράει 3 συνεχόμενα Under 2.5 και NO GOAL από την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως επικράτησε στην πρεμιέρα εντός έδρας της Γουλβς (2-0) ενώ επικράτησε δύσκολα στο Βίλα Παρκ (0-2) κόντρα στην Άστον Βίλα.


Στα αγωνιστικά νέα, o Μικέλ Αρτέτα έχει να διαχειριστεί αρκετές σημαντικές απουσίες παικτών. Οι Martin Ødegaard, Takehiro Tomiyasu, Riccardo Calafiori, Kieran Tierney και Mikel Merino έχουν τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμών. Όλοι οι προαναφερόμενοι είναι βασικοί παίκτες στα σχήματα των «κανονιέρηδων» και συμπληρώνεται και ακόμη μία σημαντική απουσία, αυτή του Ντέκλαν Ράις, αφού αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με αποτέλεσμα να χάνει το «North London» Derby (αποβολή που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς Άρσεναλ).


Πιθανές Ενδεκάδες




Τότεναμ - Άρσεναλ Προγνωστικά Πρόταση:


Αρκετές απουσίες για την Άρσεναλ η οποία έχει και δύσκολη αποστολή την Πέμπτη για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ταξιδεύει στο Μπέργκαμο να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Από την άλλη και η Τότεναμ έχει προβλήματα απουσιών στην επιθετική της γραμμή όμως είναι ήδη απουσίες που προϋπήρχαν.


Στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ έχουν επιβεβαιωθεί τα Over 2.5 προγνωστικά με παιχνίδια αρκετά ανοιχτά. Δεν με έπεισε η Άρσεναλ στις τελευταίες εμφανίσεις της. Σίγουρα έχει πιο ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο το γεγονός πως παρουσιάζεται φαβορί εδώ δεν το βρίσκω σωστό, με το διπλό λίγο πάνω του διπλασιασμού. Η Τότεναμ εντός έδρας δεν χάνει εύκολα. Πρόταση ➡️ 1Χ Διπλή ευκαιρία και Over 1.5.


Η Βαθμολογία στην Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Commentaires


bottom of page