top of page

▶️ ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 2 ημέρες

Για την 6η αγωνιστική της Σέριε Α, η Τορίνο θα υποδεχτεί την Λάτσιο στο «Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο» (29.09.2024 13:30), σε μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς την έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΤΟΡΙΝΟ


Πρώτη ήττα για την Τορίνο την φετινή σεζόν καθώς ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας 1-2 εντός έδρας από την Έμπολι, σε μία αναμέτρηση που είχε της περισσότερες ευκαιρίες όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αποτελεσματικότεροι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στην Σέριε Α βέβαια παραμένει αήττητη μετά την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών με απολογισμό 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και αυτή την στιγμή είναι μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 11 πόντους.


Στον τελευταίο της αγώνα για την Σέριε Α επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Βερόνα (2-3), με την γηπεδούχο Βερόνα βέβαια να μένει με 10 παίκτες από το 21ο λεπτό. Τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Τορίνο συνολικά έχουν τελειώσει με σημειωμένα 3 ή περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας το Over 2.5 ενώ παράλληλα 4 εξ αυτών έχουν τελειώσει και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα.



ΛΑΤΣΙΟ


Η Λάτσιο επικράτησε πιο εύκολα από ότι ίσως φαινόταν πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, νικώντας 0-3 (σε ουδέτερο έδαφος)στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. To σερί των γκολ συνεχίζεται καθώς αυτό ήταν το έκτο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν που επιβεβαιώνει τα Over 2.5 προγνωστικά με σημειωμένα από 3 και περισσότερα γκολ σε όλα της τα παιχνίδια ενώ αυτό ήταν το πρώτο που δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Σε όλες τις αναμετρήσεις της Serie A έχει δεχτεί και σκοράρει γκολ (Goal - Goal).


Στην τελευταία της αναμέτρηση στο Ιταλικό πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Φιορεντίνα με το 2-1 να γράφεται υπέρ των γηπεδούχων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, σε ένα ματς που η Λάτσιο πήγε στην ανάπαυλα με 0-1 σκορ υπέρ της.


Πιθανές Ενδεκάδες





Τορίνο - Λάτσιο Προγνωστικά Πρόταση:


Αρκετά ισορροπημένη μονομαχία. Πιστεύομε θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ και δεν θα ξεφύγει ο δείκτης του σκορ. Το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 1.95 καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ και θα είναι επιλογή μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.



H Βαθμολογία της Σέριε Α ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page