top of page

ΤΟΡΙΝΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (25/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Τορίνο υποδέχεται την Αταλάντα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A (Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο 25.08.2024 19:30), με τις δύο ομάδες να έχουν θετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΤΟΡΙΝΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (25/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΤΟΡΙΝΟ


Η Τορίνο στάθηκε όρθια στο Τζιουζέπε Μεάτσα απέναντι στην Μίλαν στην πρεμιέρα της φετινής Σέριε Α και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τελικό ακριβες σκορ 2-2. Βέβαια θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με το τρίποντο καθώς μέχρι το 88' βρισκόταν μπροστά με διαφορά δύο τερμάτων ωστόσο λύγισε στο τέλος στην πολιορκία των γηπεδούχων. Εκμεταλλεύτηκε της λιγοστές προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησε στο ματς (6 τελικές εκ των οποίων 3 βρήκαν εστία). Τα τέρματα για την Τορίνο σημειώθηκαν από αυτογκόλ του Malick Thiaw στο 30' και το τέρμα του έμπειρου φορ Ντουβάν Ζαπάτα (68').


Στα αγωνιστικά νέα παραμένουν σταθερά εκτός εξαιτίας τραυματισμών οι Pietro Pellegri και Nikola Vlasic ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Λιθουανού μέσου Gvidas Gineitis.



ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Επιβλητικό πέρασμα στην πρεμιέρα για την Αταλάντα στην έδρα της Λέτσε, με το εμφατικό 0-4 να είναι το τελικό σκορ σε μία αναμέτρηση που μπορεί οι γηπεδούχοι να κατέγραψαν περισσότερες τελικές προσπάθειες (19 με 5 στο στόχο) όμως οι 6 προσπάθειες εντός εστίας της ομάδας του Gian Gasperini ήταν αρκετές για να σκοράρουν τέσσερίς φορές. Τα τέρματα πέτυχαν για την Αταλάντα οι Μάρκο Μπρεσιανίνι (35', 66') και Ματέο Ρετέγκι (45', 57').


Στα αγωνιστικά νέα υπάρχουν "μπόλικα" θέματα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής της ομάδας, με τους Rafael Tolói, Sead Kolasinac, Nicolò Zaniolo, Giorgio Scalvini και Gianluca Scamacca να έχουν τεθεί εκτός πλάνων λόγω τραυματισμών, απουσίες σημαντικές ως προς την διάταξη του αρχικού σχήματος.



Πιθανές Ενδεκάδες



Τορίνο - Αταλάντα Προγνωστικά Πρόταση:


Στην τελευταία τους συνάντηση στο Τορίνο την περασμένη σεζόν της Σέριε Α, οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 3-0 σκορ. Πέραν αυτής της νίκης, η Αταλάντα μετράει 4 διπλά στις τελευταίες 5 της επισκέψεις. Η Αταλάντα έχει σημαντικές απουσίες και ίσως δούμε μία πιο συντηρητική προσέγγιση στο πλάνο της από τον Γκασπερίνι. Όπως και να έχει είναι δύσκολο να μην σημειωθούν τέρματα σε αυτήν την αναμέτρηση καθώς και η Τορίνο είδαμε και στην πρεμιέρα πως έχει βελτιωθεί και ενισχυθεί επιθετικά.


Θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 1.95, που επιβεβαιώνεται στις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων και θα προτείνουμε ένα ειδικό: Να σκοράρει ο Ντουβάν Ζαπάτα οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, κόντρα στην πρώην ομάδα του, σε απόδοση 3.00.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page