top of page

ΘΕΛΤΑ - ΑΛΑΒΕΣ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2024/25 στην Λα Λίγκα, η Θέλτα υποδέχεται την Αλαβές στο Μπαλαΐδος (Βίγκο 16/08/24 20:00), με τις δύο ομάδες να ευελπιστούν σε ένα θετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΘΕΛΤΑ - ΑΛΑΒΕΣ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΘΕΛΤΑ


Η Θέλτα είχε θετική παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε στο φετινό καλοκαίρι σημειώνοντας συνολικά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στο τελευταίο φιλικό της ήρθε ισόπαλη στην κανονική διάρκεια με σκορ 2-2 απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο London Stadium. Για την Θέλτα σκόραραν οι Ristic 21' και o 23χρονος επιθετικός Pablo Duran 66' ο οποίος έχει βρει δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στα 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της Θέλτα έχει επιβεβαιωθεί το Goal - Goal και Over 2.5 προγνωστικά, με σημειωμένα από 3 ή περισσότερα τέρματα και στις δύο εστίες.


Σίγουρα την φετινή σεζόν έχει στόχο να τερματίσει υψηλότερα από την 13η θέση που τερμάτισε την περασμένη σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει 41 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές με τέρματα 46 υπέρ και 57 κατά. Εντός έδρας μάζεψε 24 βαθμούς με συγκομιδή τερμάτων 21 έναντι 23.


Στα αγωνιστικά νέα συνεχίζει να μην υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας Vicente Guiaita.



ΑΛΑΒΕΣ


Αισιοδοξία επικρατεί στην Αλαβές μετά την αρκετά καλή παρουσία που είχε το σύνολο του Luis Garcia, καταγράφοντας συνολικά 1 ήττα σε 7 αγώνες που δόθηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Στην τελευταία πρόβα το περασμένο Σάββατο επικράτησε της Οσασσούνα με σκορ 2-1 με τα τέρματα των Luka Romero 56' και Carlos Benavidez 90+4'. Τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έληξαν και με τις ομάδες να βρίσκουν δίχτυα, με κοινό στατιστικό πως είχαν εύρος από 2 έως 3 συνολικά τέρματα και τα 4.


Για την Αλαβές η περασμένη σεζόν θεωρείται επιτυχημένη και από τις καλύτερες που είχε τα τελευταία χρόνια τερματίζοντας στην 10η θέση της Λα Λίγκα συγκεντρώνοντας 46 πόντους σε συνολικά 38 αγωνιστικές με συγκομιδή τερμάτων 36 υπέρ και 46 κατά, έχοντας σύμμαχο την έδρα της.


Στα αγωνιστικά νέα του αγώνα, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Σταθερά δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Aleksandar Sedlar και Hugo Ramos.




Πιθανές ενδεκάδες



Θέλτα - Αλαβές Προγνωστικά Πρόταση:


Toν πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι και πιστεύουμε έχουν το προβάδισμα ώστε να πάρουν το πρώτο του τρίποντο για την φετινή σεζόν. Η Αλαβές ανέκαθεν στα εκτός έδρας ματς δεν παρουσιάζεται με την μεγαλύτερη συνέπεια. Θα εμπιστευτούμε την Θέλτα και παίρνουμε τον Άσσο στο 2.10


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page