top of page

ΤΒΕΝΤΕ - ΣΑΛΤΣΜΟΥΡΓΚ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Τβέντε θα υποδεχτεί την Σάλτσμουργκ στο Ντε Γκρολς Βέστε (Ενσκέντε 13/08/24 20:00), στην ρεβάνς με την ομάδα από την Αυστρία να έχει το προβάδισμα μετά το 2-1 από τον πρώτα αγώνα την περασμένη εβδομάδα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρέιντζερς - Ντιναμό Κιέβου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΤΒΕΝΤΕ - ΣΑΛΤΣΜΟΥΡΓΚ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σαφώς πιο έτοιμη παρουσιάστηκε η Σάλτσμπουργκ σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν ο πρώτος επίσημος και για τις δύο ομάδες. Σημειώνοντας 68% κατοχή μπάλας, η Σάλτσμπουργκ που τερμάτισε πέρυσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα, δείχνει να έχει το πάνω χέρι σε αυτό το ζευγάρωμα απέναντι στην Τβέντε.


Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-1, το οποίο τα αφήνει βέβαια ανοιχτά όλα στην ρεβάνς όμως η εικόνα της Τβέντε δεν δείχνει μία ομάδα που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Ο σκόρερ για την Ολλανδική ομάδα ήταν ο Μισέλ Βλαπ (90'). Η Σάλτσμουργκ εκτός από την κατοχή, είχε και αρκετές παραπάνω τελικές προσπάθειες (17), με 7 από αυτές να είναι εντός στόχου. Ο Μαουρίτς Κιάργκαρντ (41', 85') ήταν ο σκόρερ και των δύο γκολ των γηπεδούχων.


Το ρόστερ της Τβέντε:


Τερματοφύλακες:Lars Unnerstall


Αμυντικοί:Mees Hilgers, Anass Salah-Eddine, Alec Van Hoorenbeeck


Μέσοι:Gijs Besselink, Carel Eiting, Mathias Kjolo, Youri Regeer, Sem Steijn, Younes Taha


Επιθετικοί:Sam Lammers, Sayfallah Ltaief, Daan Rots, Michel Vlap, Mitchell van Bergen, Ricky van Wolfswinkel


Προπονητής:Joseph Oosting



Το ρόστερ της Σάλτσμπουργκ:


Τερματοφύλακες:Janis Blaswich


Αμυντικοί:Samson Baidoo, Hendry Blank, Amar Dedic, Kamil Piatkowski, Aleksa Terzic


Μέσοι:Mads Bidstrup, Nicolas Capaldo, Mamady Diambou, Oscar Gloukh, Lucas Gourna-Douath, Maurits Kjaergaard, Dorgeles Nene, Moussa Kounfolo Yeo


Επιθετικοί:Adam Daghim, Petar Ratkov


Προπονητές:Onur Cinel, Pepijn Lijnders



Τβέντε - Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν έχουμε κάποιο σοβαρό δείγμα από τις δύο ομάδες και στην περίπτωση της Τβέντε ούτε η εικόνα της στα φιλικά, ούτε η εικόνα που είχε στον πρώτο αγώνα μας παροτρύνει να την εμπιστευτούμε. Πιο έτοιμη η Σάλτσμπουργκ. Παίρνουμε το Χ2 διπλή ευκαιρία και Over 1.5 στο 1.88.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page