top of page

ΣΤΟΟΥΚ - ΧΑΛ (20/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική δράση της Τσάμπιονσιπ, η Στόουκ θα υποδεχτεί την Χαλ στο «Στάδιο Bet365» (20.09.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΤΟΟΥΚ - ΧΑΛ (20/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Στόουκ - Χαλ Προγνωστικά Πρόταση:


Η Στόουκ πήρε την πρόκριση στα πέναλτι για την επόμενη φάση του EFL CUP, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκειας κόντρα στην Φλίτγουντ Τάουν, με τέρμα που δέχτηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Στην Τσάμπιονσιπ μετράει 2 νίκες και 3 ήττες έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς, έχοντας σκοράρει μόλις 3 τέρματα ενώ έχει δεχτεί 6 τέρματα, σε 5 αγωνιστικές της δεύτερης σε δυναμική κατηγορία της Αγγλίας.


Σε κακή κατάσταση και η Χαλ που με την έναρξη του πρωταθλήματος σημείωσε 3 διαδοχικές ισοπαλίες ενώ στα δύο αμέσως επόμενα παιχνίδια γνώρισε την ήττα με στην έδρα της Λιντς (2-0), ενώ στον τελευταίο αγώνα που έδωσε ηττήθηκε ξανά εντός έδρας αυτή την φορά από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το ίδιο ακριβές σκορ (0-2). Συνολικά στα 5 αγώνες έχει σκοράρει μόλις 2 φορές ενώ έχει δεχτεί 6 τέρματα


Αμφότερες έχουν δείξει πως δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα με το πέρας 5 αγωνιστικών της Τσάμπιονσιπ. Αρκετά κοντά το παιχνίδι με προβάδισμα στην Στόουκ. Ικανοποιητική η απόδοση του διπλασιασμού στο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε αυτήν την αναμέτρηση, με το δείγμα που έχουμε από τις περασμένες αγωνιστικές. Επιλογή ➡️ NO GOAL στο 2.05


Βαθμολογία Τσάμπιονσιπ ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Σχόλια


bottom of page