top of page

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Στεάουα Βουκουρεστίου θα υποδεχτεί την Σπάρτα Πράγας στο Σταντιονούλ Στεάουα (Βουκουρέστι13/08/24 21:30), στην ρεβάνς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μάλμε - ΠΑΟΚ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παρόλο που η Σπάρτα Πράγας ήταν το φαβορί για να πάρει την νίκη στον πρώτο αγώνα, η Στεάουα Βουκουρεστίου έδειξε δυναμική και πήρε την ισοπαλία με 1-1, αποτέλεσμα που τα αφήνει όλα ανοιχτά για την ρεβάνς στο Βουκουρέστι.


Αρχικά το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 61' με τον Καμερουνέζο αμυντικό Joyskim Dawa, όμως η πίεση των Τσέχων έφερε εν τέλει την ισοφάριση στο 78' με τον Victor Olatunji να βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90+3' όμως στάθηκαν άτυχοι αφού μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ που έγινε προηγουμένως στην φάση.


Το ρόστερ της Στεάουα Βουκουρεστίου:


Τερματοφύλακες: Saipi Amir


Αμυντικοί: El Wafi Ayman, Mai Lukas, Papadopoulos Antonios, Valenzuela David, Zanotti Mattia


Μέσοι: Belhadj Mohamed, Bislimi Uran, Bottani Mattia, Cimignani Yanis, Dos Santos Daniel, Doumbia Ousmane, Grgic Anto, Mahou Hicham


Επιθετικοί: Aliseda Ignacio, Przybylko Kacper


Προπονητής: Croci-Torti Mattia



Το ρόστερ της Σπάρτα Πράγας:


Τερματοφύλακες:Peter Vindahl


Αμυντικοί:Imanol Garcia, Angelo Preciado, Mathias Ross, Asger Sorensen, Martin Suchomel, Martin Vitik, Tomas Wiesner, Jaroslav Zeleny


Μέσοι:Krystof Danek, Lukas Haraslin, Kaan Kairinen, Qazim Laci, David Pavelka, Matej Rynes, Lukas Sadilek, Markus Solbakken


Επιθετικοί:Veljko Birmancevic, Ermal Krasniqi, Jan Kuchta, Victor Olatunji, Indrit Tuci


Προπονητής:Lars Friis



Αγωνιστικά νέα


Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας, Λαρς Φρις, δεν έχει στην διάθεση του τους Φίλιπ Πανάκ και ο Ρόμαν Μόκροβιτς, καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


Για τους γηπεδούχους δεν έχουν αναφερθεί κάποια σημαντικά προβλήματα ως προς το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο  Croci-Torti Mattia.


Στεάουα Βουκουρεστίου - Σπάρτα Πράγας Προγνωστικά Πρόταση:


Περιμένουμε πάλι ένα παιχνίδι αρκετά κοντά που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Στεάουα έδειξε τα "δόντια της" στην Τσεχία και περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να κάνει το ίδιο και στην έδρα της κόντρα σε μία ομάδα βέβαια που είναι ανώτερη και φάνηκε στις λεπτομέρειες στον πρώτο αγώνα. Θα εμπιστευτούμε την Σλάβια Πράγας και θα πάμε με το διπλό στο 2.05 καθώς η αλήθεια είναι πως ήταν άτυχη στην έδρα της και άξιζε την νίκη.

 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page