top of page

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΛΙΛ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Λιλ στο Χοσέ Αλβαλάδε (Λισαβόνα 17.09.2024 22:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής δράσης του νέου διαμορφωμένου Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ - ΛΙΛ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


Πιθανές Ενδεκάδες




Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Λιλ Προγνωστικά Πρόταση:


Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τρέχει ένα σερί 5 νικών στο εγχώριο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο νικών με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη της «Liga Portugal». Προέρχεται από άνετη νίκη εκτός έδρα κόντρα στην Αρούκα (0-3) με σκόρερ τους Πέδρο Γκονσάλβες (24'), Βίκτορ Γκιοκερές (73') και Τρινκάο (80'). Στα 4 από τα 5 τελευταία του πρωταθλήματος έχουν επιβεβαιωθεί τα Over 2.5 προγνωστικά εκ των οποίων σε 3 η Σπόρτινγκ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


Η Λιλ την "πάτησε" κόντρα στην θεωρητικά αρκετά ασθενέστερη πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Σεντ Ετιέν και υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Γαλλικό πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά. Δεν "πατάει" καλά στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως δεν μπορεί να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί στο παιχνίδι της. Κόντρα στην Σεντ Ετιέν που ηττήθηκε με ακριβές σκορ 1-0τελείωσε το παιχνίδι με 71% κατοχή μπάλας, 17 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν στην εστία αλλά χωρίς να σημειωθεί γκολ.


Καλύτερη ομάδα η Σπόρτινγκ και σε πολύ καλή φόρμα. Ο Άσσος όπως παρατηρείται έχει συνεχή μείωση όμως θα είναι η επιλογή για αυτό το παιχνίδι καθώς ακόμη βρίσκεται στο 1.75. Πρόταση ➡️ 1 στο 1.75


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Kommentare


bottom of page