top of page

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (20/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του Γ ομίλου της τελικής φάσης του euro 2024, η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Σερβία στην Αλιάνζ Αρένα στο Μόναχο (20/06/24 16:00).


ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (20/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ




Η Σλοβενία στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Δανία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, κατορθώνοντας να φέρει στα ίσια το παιχνίδι με το τέρμα του Eric Janca στο 77'. Στην γενική εικόνα του παιχνιδιού οι Σλοβένοι άξιζαν κάτι από το ματς και σίγουρα έδειξαν πως δεν θα είναι σάκος του μποξ σε αυτόν τον όμιλο. Στα τελευταία 7 παιχνίδια φιλικά και επίσημα κρατάει ένα αήττητο σερί και αν καταφέρει να το επεκτείνει κόντρα στην Σερβία θα έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα του ομίλου κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου Αγγλία. Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών και δεν αναμένεται να απουσιάσει κανένας στο ματς κόντρα στους Σέρβους.



Η Σερβία το πάλεψε κόντρα στους Άγγλους, ωστόσο το γκολ του Τζουν Μπέλιγχαμ νωρίς στο 13' της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να αφήσει του Σέρβους μόνους στην τέταρτη θέση του ομίλου. Η ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι γεγονός πως κρατάει ακόμα την Σερβία στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ωστόσο πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια εντός αγωνιστικού χώρου για να το πετύχει. Διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου όπου οι περισσότεροι αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα, ώμος αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του. Το δυσάρεστο για την ομάδα του Στόκοβιτς είναι πως αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία ο Φίλιπ Κόστιτς και δεν θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στις επερχόμενες αναμετρήσεις.



Σλοβενία - Σερβία Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά ικανές επιθετικά ενώ αμυντικά είναι αλήθεια πως δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Η Σερβία μπορούσε να σκοράρει και στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αγγλία ωστόσο στάθηκε άτυχη. Σε 13 συνεχόμενα επίσημα ή φιλικά ματς οι Σλοβένοι έχουν βρει δίχτυα. Τα περιθώρια στενεύουν και οι δύο ομάδες πρέπει να κυνηγήσουν τις πιθανότητες που τις αναλογούν για την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του euro. Πάμε με το Goal - Goal στο 1.87




 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page