top of page

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΑΠΟΕΛ | 07/08/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 9 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στο  Τέχελνε Πολ (Μπρατισλάβα 07/08/24 21:30), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΣΑΣ - ΑΠΟΕΛ | 07/08/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ


Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η πρωταθλήτρια Σλοβακίας, μετρώντας συνολικά 5 νίκες στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια της, στο εγχώριο πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Uefa Champions League.


Στον τελευταίο της αγώνα το Σαββατοκύριακο επικράτησε με 1-0 εντός έδρας έχοντας βέβαια το ενδιαφέρον της στραμμένο στις δύο μάχες με το ΑΠΟΕΛ για την είσοδο στα Plays off του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε 58% κατοχή της μπάλας και σημείωσε 14 προσπάθειες για γκολ, με 3 από αυτές να βρίσκουν εστία. Σκόρερ για τους Σλοβάκους ήταν ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν (77').


Συνολικά στα 6 επίσημα παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 22 γκολ από την πλευρά και των δύο ομάδων, με 17 από αυτά να τα έχει σκοράρει η Σλόβαν, επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά ως επί το πλείστον.


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ο Άντλερ και Λούκας Πάουσσεκ.


Το ρόστερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας:


Τερματοφύλακες: Takac Dominik, Trnovsky Martin


Αμυντικοί: Bajric Kenan, Blackman Cesar, Kashia Guram, Medvedev Jurij, Pauschek Lukas, Vojtko Matus, Wimmer Kevin


Μέσοι: Barseghyan Tigran, Kucka Juraj, Mustafic Alen, Savvidis Kyriakos, Szoke Julius, Tolic Marko, Weiss Vladimir, Ματέας Maxim


Επιθετικοί: Mak Robert, Marcelli Nino, Strelec Νταβίντ, Zuberu Sharani


Προπονητής: Weiss Vladimir



ΑΠΟΕΛ


ΤΟ ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την αντίπαλο του στο Β προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με την νίκη του με 1-0 στην Λευκωσία, πέρασε στο τρίτο προκριματικό γύρο και καλείται να περάσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Σλοβακίας.


Συνολικά στα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 προγνωστικά με τα παιχνίδια να έχουν λήξει με 2 γκολ και κάτω συνολικά. Έχοντας εξασφαλίσει μεν την συμμετοχή του σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (το Κόνφερενς Λιγκ), το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να φύγει από την Μπρατισλάβα με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του δώσει το "πάνω χέρι" για την ρεβάνς στην Λευκωσία.



Το πλήρες ρόστερ του ΑΠΟΕΛ:


Τερματοφύλακες:Belec Vid, Christodoulou Andreas, Gabriel Pereira, Kittos Stefanos, Michos Savvas


Αμυντικοί:Antoniou Evagoras, Chebake Issam, Cipriano, Dvali Lasha, Quintilla Xavier, Susic Mateo


Μέσοι:Abdullahi Fawaz, Corbu Marius, El Fardou Ben, Kattirtzis Panagiotis, Kostadinov Georgi, Mehri Saeid, Meyer Max, Ndongala Dieumerci, Petrovic Radosav, Polykarpou Paris, Sarfo Kingsley, Satsias Giannis, Tejera Sergio, Theodorou Dimitris, Vitor Meer


Επιθετικοί:Appiah Charles, Donis Anastasios, Drazic Stefan, El Arabi Youssef, Gabriel Maioli, Marquinhos, Nyssis Konstantinos



Σημαντικά Στατιστικά για το Στοίχημα


  • • Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. • Το ΑΠΟΕΛ είναι αήττητο στους τελευταίους 7 αγώνες του. • Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε 7 συνεχόμενους αγώνες. • Όταν η Σλόβαν Μπρατισλάβας προηγείται 1-0 εντός έδρας, κερδίζει το 94% των αγώνων της. • Όταν το ΑΠΟΕΛ προηγείται 0-1 εκτός έδρας, κερδίζει το 76% των αγώνων του. • Όταν η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι πίσω 0-1 εντός έδρας, κερδίζει το 12% των αγώνων της. • Όταν το ΑΠΟΕΛ είναι πίσω 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 10% των αγώνων του. • Η Σλόβαν Μπρατισλάβας σκοράρει 2,07 γκολ όταν παίζει εντός έδρας και το ΑΠΟΕΛ σκοράρει 1,27 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).



ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά Πρόταση:


Σίγουρα το εμπόδιο των Σλοβάκων είναι σαφώς πιο δύσκολο σε σύγκριση με την Πετροκούμπ για τους πρωταθλητές Κύπρου. Το ΑΠΟΕΛ θα μπει "συντηρητικά" στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως η Σλόβαν είναι μία ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή και με αρκετά θέματα στα μετόπισθεν. Όσο το παιχνίδι μένει στο 0, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ακόμα και την νίκη. Αν και πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ, θα πάρουμε το Χ ημίχρονο στο 2.07 που μοιάζει να είναι πιο κοντά με τα δεδομένα που υπάρχουν.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page