top of page

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro 2024, η Σλοβακία θα αναμετρηθεί με την Ρουμανία στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ (Φρανκφούρτη 26/06/24 19:00). Όλα ανοιχτά τα σενάρια σε αυτό το γκρουπ με 4 ομάδες να ισοβαθμούν στους 3 πόντους μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Σλοβακία μπήκε καλά στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων απέναντι στην Ουκρανία και παρόλο που σκόραρε στο 17 λεπτό της αναμέτρησης με τον

Schranz, δεν κατόρθωσε να πάρει βαθμό στο φινάλε καθώς υπέστη την ανατροπή από την Ουκρανία παρότι προηγούταν στο ημίχρονο.


Πολύ κακή σε σύγκριση με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης η εικόνα των Σλοβάκων στην επανάληψη, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι βάσει στατιστικών με σχεδόν ίση κατοχή μπάλας (54 % - 46%) και ισάριθμες ευκαιρίες.


Τα δεδομένα πρόκρισης για την Σλοβακία θέλουν ξεκάθαρα έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας όπου με 4 βαθμούς προκρίνεται ως καλύτερη τρίτη ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον άλλον αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία - Βέλγιο. Αν επικρατήσει και κερδίσει και το Βέλγιο τους Ουκρανούς παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο αφού υπερτερεί σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας. Σε περίπτωση που ηττηθεί, θα πρέπει να μην κερδίσει παράλληλα και το Βέλγιο ώστε να έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί ως καλύτερη τρίτη.


Στα αγωνιστικά νέα, αμφίβολος κρίνεται ο αμυντικός της Φέγενορντ David Hancko, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση με την Ουκρανία. Πέραν αυτού δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.



Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Σλοβακίας:


Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Νιου Ίνγκλαντ)


Αμυντικοί: Κόσα (Σπάρτακ Τρνάβα), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν.), Όμπερτ (Κάλιαρι), Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ντε Μάρκο (Χατά), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Χάντσκο (Φέγενορντ)


Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Ντούντα (Βερόνα), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μπένες (Αμβούργο), Ρίγκο (Μπάνικ Οστράβα), Μπέρο (Μπόχουμ)


Επιθετικοί: Σρέλετς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερετς), Ντούρις (Άσκολι), Σούσλοβ (Βερόνα), Μποζένικ (Μποαβίστα), Σάουερ (Φέγενορντ), Σρανζ (Σλ. Πράγας), Χάρασλιν (Σπάρτα Πράγας)


Προπονητής: Φραντσέσκο Καλτσόνα




H Ρουμανία το πάλεψε κόντρα στο φαβορί του ομίλου Βέλγιο, όμως η προφανές διαφορά ποιότητα στο ρόστερ ήταν αισθητή με την ήττα με σκορ 2-0 να έρχεται με δίκαιο τρόπο. Όπως αναμενόταν οι Ροθμάνοι είχαν κυρίως παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, έχοντας βέβαια σημειώσει και σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες σταμάτησαν στον έμπειρο τερματοφύλακα των Βέλγων Καστέλς.


Στα σενάρια πρόκρισης στην νοκ άουτ φάση, η Ρουμανία σε περίπτωση επικράτησης περνάει είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη, καθώς εξαρτάται και από το άλλο ματς που διεξάγεται παράλληλα ανάμεσα σε Ουκρανία και Βέλγιο, με τους Ρουμάνους να μην υπερτερούν στην ισοβαθμίας με του Βέλγους. Το ενδεχόμενο της ισοπαλίας βολεύει καθώς και πάλι υπερτερούν στην ισοβαθμία και παίρνουν την δεύτερη θέση ενώ σε περίπτωση ήττας τότε οι ελπίδες λιγοστεύουν καθώς με 3 βαθμούς θα είναι δύσκολο να περάσει ως μία εκ των καλύτερων τρίτων.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν αναφέρεται κανένα απολύτως πρόβλημα με διαθέσιμο το καλύτερο δυνατό σχήμα.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ρουμανίας:


Τερματοφύλακες: Moldovan Horatiu (Ατλέτικο Μαδρίτης), Nita Florin (Γκαζιαντέπ), Tarnovanu Stefan (FCSB)


Αμυντικοί: Bancu Nicusor (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Burca Andrei (Αλ Ακντούντ), Dragusin Radu (Τότεναμ), Mogos Vasile (Κλουζ), Nedelcearu Ionut (Παλέρμο), Racovitan Bogdan (Ρακόφ), Ratiu Andrei (Ράγιο Βαγεκάνο), Rus Αντριάν (Πάφος)


Μέσοι: Cicaldau Alexandru (Κόνιασπορ), Hagi Ianis (Αλαβές), Marin Marius (Πίζα), Marin Razvan (Έμπολι), Sorescu Deian (Γκαζιαντέπ), Stanciu Nicolae (Ντάμακ), Sut Adrian (FCSB)


Επιθετικοί: Alibec Denis (ΜουαΪτέρ), Birligea Daniel (Κλουζ), Coman Florinel (FCSB), Dragus Denis (Γκαζιαντέπ), Man Dennis (Πάρμα), Mihaila Valentin (Πάρμα), Puscas George (Bari), Ολάρου Darius (FCSB)


Προπονητής: Iordanescu Edward



Πιθανές ενδεκάδες:





Σλοβακία - Ρουμανία Προγνωστικά Πρόταση:


Σε τιμές ...διπλασιασμού η ισοπαλία αφού σε περίπτωση που το ματς λείξει χωρίς νικητή προκρίνονται και οι δύο στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν και ιδιαιτέρως στο πρώτο μέρος. Πάμε με το Χ ημίχρονο στο 1.83




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page