top of page

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ

Για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του euro 2024, η Σλοβακία θα αναμετρηθεί με την Ουκρανία στην Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα (Ντίσελντορφ) (21/06/24 16:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Σλοβακία δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα, καθώς με το γκολ του Σρανζ στο 7' λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στο φαβορί του ομίλου Βέλγιο, πήρε μία μεγάλη και ιστορική για την ίδια νίκη, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του euro 2024. Διάβασε σωστά το παιχνίδι, αμύνθηκε σωστά, ωστόσο στάθηκε και τυχερή καθώς ο Λουκάκου πέτυχε δύο τέρματα για λογαριασμό των Βέλγων ωστόσο και τα δύο ακυρώθηκαν. Στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία, οι Σλοβάκοι ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα έχει δώσει γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση των νοκ άουτ ακόμη και τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου. Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών, με τον Χάντσκο που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα να αναφέρεται πως είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το ματς με τους Ουκρανούς.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Σλοβακίας:


Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Νιου Ίνγκλαντ)


Αμυντικοί: Κόσα (Σπάρτακ Τρνάβα), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν.), Όμπερτ (Κάλιαρι), Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ντε Μάρκο (Χατά), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Χάντσκο (Φέγενορντ)


Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Ντούντα (Βερόνα), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μπένες (Αμβούργο), Ρίγκο (Μπάνικ Οστράβα), Μπέρο (Μπόχουμ)


Επιθετικοί: Σρέλετς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερετς), Ντούρις (Άσκολι), Σούσλοβ (Βερόνα), Μποζένικ (Μποαβίστα), Σάουερ (Φέγενορντ), Σρανζ (Σλ. Πράγας), Χάρασλιν (Σπάρτα Πράγας)





Η Ουκρανία ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της για την φάση των ομίλων, καθώς υπέστη μία βαριά ήττα με σκορ 3-0 από την Ρουμανία. Κατώτερη των περιστάσεων με τ αμυντικά προβλήματα να είναι εμφανή, η Ουκρανία καλείται πάση θυσία να πάρει του 4 βαθμούς νίκης, ειδάλως την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Βέλγιο η κατάσταση δεν θα είναι υπέρ της σε καμία περίπτωση. Στην πρεμιέρα είχε την κατχοή με το μέρος της (66%), δημιούργησε 14 ευκαιρίες για γκολ όμως μόνο οι δύο εξ αυτών βρήκαν εστία. Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος παραμένει ο Μικολένκο, ωστόσο η απουσία του δεν επηρεάζει το αρχικό σχήμα.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ουκρανίας:


Τερματοφύλακες: Ανατόλι Τρουμπίν (Μπενφίκα), Αντρέι Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκεόργκι Μπουσάν (Ντινάμο Κιέβου)


Αμυντικοί: Μαξίμ Ταλοβέροβ (Λίντσερ), Ολεξάντρ Σβάτοκ (Ντνιπρό), Μίκολα Ματιβένκο (Σαχτάρ), Γιεβγκέν Κονόπλια (Σαχτάρ), Ολεξάντρ Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Ίλια Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Μπόγκνταν Μιχαϊλιτσένκο (Πολισία), Βιτάλι Μικολένκο (Έβερτον), Βαλέρι Μπόνταρ (Σαχτάρ)


Μέσοι: Ρουσλάν Μαλινόβσκι (Τζένοα), Ολεξάντρ Ζούμπκοβ (Σαχτάρ), Ολεξάντρ Ζίντσενκο (Άρσεναλ), Βολόντιμιρ Μπράζκο (Ντινάμο Κιέβου), Βίκτορ Τσιγκανκόβ (Χιρόνα), Μιχάιλο Μούντρικ (Τσέλσι), Μίκολα Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Γκεόργκι Σουντακόβ (Σαχτάρ), Ταράς Στεπανένκο (Σαχτάρ), Σεργκέι Σιντόρτσουκ (Βέστερλο), Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου)


Επιθετικοί: Ρομάν Γιαρεμτσούκ (Βαλένθια), Βλαντισλάβ Βάνατ (Ντινάμο Κιέβου), Αρτσιόμ Ντόμπβικ (Χιρόνα)


Προπονητής: Σεργκέι Ρεμπρόβ




Πιθανές ενδεκάδες:





Σλοβακία - Ουκρανία Προγνωστικά Πρόταση:


Είναι δεδομένο πως καλύτερη εικόνα στην πρεμιέρα παρουσία η Εθνική ομάδας της Σλοβακίας, δείχνοντας συμπαγής στην άμυνα και να γνωρίζει πως να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, αγωνιζόμενη βέβαια και με το μεγάλο φαβορί (στα χαρτιά) του ομίλου Βέλγιο. Η Ουκρανία έτσι όπως ήρθαν τα δεδομένα δεν έχει περιθώριο και χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Βέλγους που μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι. Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτος μέρος. Εδώ θα πάμε με την επιλογή ακριβές σκορ ημιχρόνου 0-0 στο 2.70. Με λίγο παραπάνω ρίσκο Χ Ημίχρονο/ 2 Τελικό στο 5.00.




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


コメント


bottom of page