top of page

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΛ (28/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Λιλ στην Fortuna Arena (Πράγα 28.08.2024 22:00 ), για την ρεβάνς των Play Off του Uefa Champions League, με τους Γάλλους να καλούνται να υπερασπίσουν το προβάδισμα που απέκτησαν μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους. Δείτε αναλυτικά παρακάτω



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΛ (28/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Σλάβια Πράγας - Λιλ Προγνωστικά Πρόταση:


Σε ένα παιχνίδι που η δράση σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άξιζαν την νίκη βάσει συνολικής εικόνας. Συνολικά η Λιλ είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 60% έναντι 40% της Σλάβια Πράγας, με τους Γάλλους να τελειώνουν το παιχνίδι μετρώντας 17 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 7 βρήκαν εστία ενώ οι Τσέχοι σημείωσαν μόλις 2 αξιόλογες ευκαιρίες, σκοράροντας όμως 2 τέρματα που ακυρώθηκαν μετά από χρήση VAR. Για την ομάδα τους σκόραραν οι Jonathan David 52' και Edon Zhegrova 77'.


Σε θέματα απουσιών, από πλευράς γηπεδούχων έχουν τεθεί εκτός οι τραυματίες Ondrej Zmrzly, ο Jindrich Stanek και ο Tomas Vlcek ενώ για την Λιλ παραμένουν οι πρυπάρχουσες ελλείψεις των Samuel Umtiti, Nabil Bentaleb και Angel Gomes.


Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς την έκβαση της νίκης. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ένα σετ αποδόσεων με περίπου ισάριθμες πιθανότητες νίκες στις δύο ομάδες με το Χ να φτάνει έως το 3.65 σε μερικούς Books. Σίγουρα η Σλάβια Πράγας θα πάρει μέτρα στο γήπεδο της όντας αρκετά καλύτερη όταν αγωνίζεται στο "σπίτι" της και πιστεύουμε θα δούμε ένα παιχνίδι κοντά στο πρώτο και για αυτό θα πάρουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 1.95 καλύπτοντας έτσι τα πιο πιθανά σκορ.


Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page