top of page

ΣΚΩΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (23/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Α ομίλου του euro 2024, η Σκωτία θα αναμετρηθεί με την Ουγγαρία στην MHPArena (Στουτγκάρδη 23/06/24 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΚΩΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (23/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Σκωτία έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ομάδα όπως φάνηκε στην πρεμιέρα κόντρα στην Γερμανία. Χωρίς περιθώριο να χάσει, στο δεύτερο ματς του ομίλου κόντρα στην Ελβετία άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Μακ Τόμινεϊ, όμως δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Πλέον χρειάζεται μόνο την νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ ως καλύτερη τρίτη.


Στα αγωνιστικά νέα μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του του αμυντικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ Κίεραν Τίρνεϊ που θα χάσει το υπόλοιπο τουρνουά ενώ τοιμωρημένος για δύο αγωνιστικές μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Γερμανία ο αμυντικός της Γουότρφορντ Ράιαν Πόρτεους.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Σκωτίας:


Τερματοφύλακες: Ζάντερ Κλαρκ (Χαρτς), Άνγκους Γκαν (Νόριτς), Λίαμ Κέλι (Μάδεργουελ)


Αμυντικοί: Τίρνεϊ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Λίαμ Κούπερ (Λιντς), Γκραντ Χάνλεϊ (Νόριτς), Τζακ Χέντρι (Αλ Ετιφάκ), Ρος ΜακΚρόρι (Μπρίστολ Σίτι), Σκοτ ΜακΚένα (Κοπεγχάγη), Ράιαν Πόρτους (Γουότφορντ), Άντοντι Ράλστον (Σέλτικ), Άντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Γκρεγκ Τέιλορ (Σέλτικ)


Μέσοι: Στούαρτ Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), Ράιαν Κρίστι (Μπόρνμουθ), Μπίλι Γκίλμουρ (Μπράιτον), Ράιαν Τζακ (Ρέιντζερς), Κένι ΜακΛίν (Νόριτς), Τζον ΜακΓκίν (Άστον Βίλα), Κάλουμ ΜακΓκρέγκρο (Σέλτικ), Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Επιθετικοί: Λιούις Μόργκαν (Νew York Ρεντ Μπουλς), Τσε Άνταμς (Σαουθάμπτον), Τόμι Κόνγουεϊ (Μπρίστολ Σίτι), Τζέιμς Φόρεστ (Σέλτικ), Λόρενς Σάκλαντ (Χαρτς)


Προπονητής: Στιβ Κλαρκ



Η Ουγγαρία το πάλεψε κόντρα στην Γερμανία ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0. Δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 22' και ενώ πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ακυρώθηκε μετά την χρήση VAR. Άτυχοι οι Ούγγροι γιατί προσπάθησαν, παράγοντας επιθετικά ευκαιρίες αλλά η "ατασταλίες" στα αμυντικά της καθήκοντα την οδήγησαν στην τέταρτη θέση του ομίλου με 0 πόντους και ελπίζει σε ένα "θαύμα" καθώς ακόμα και αν κερδίσει του Σκωτσέζους και τερματίσει στην τρίτη θέση με βάσει τα κριτήρια για την πρόκριση ως μία εκ των καλύτερων τρίτων με το -4 στην διαφορά τερμάτων μοιάζει μη ρεαλιστικό.


Στα αγωνιστικά νέα δεν αναφέρεται υπάρχει κάτι απρόοπτο ως προς το πλάνο για την αρχική ενδεκάδα.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ουγγαρίας:


Τερματοφύλακες: Πίτερ Γκουλάσι (Λειψία), Ντένες Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Πίτερ Ζαπάνος (Πάκσι)


Αμυντικοί: Αττίλα Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Μπότοντ Μπαλόγκ (Πάρμα), Εντρέ Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μάρτον Νταρντάι (Χέρτα Βερολίνου), Αττίλα Φιόλα (Φέχερβαρ), Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), Γουίλι Ορμπάν (Λειψία)


Μέσοι: Μπεντεγκούζ Μπόλα (Σερβέτ), Μιχάλι Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Μίλος Κερκέζ (Μπόρνμουθ), Λάζλο Κλέινχεϊσλερ (Χάιντουκ Σπλιτ), Άνταμ Νάγκι (Σπέτσια), Ζολτ Νάγκι (Ακαδημία Πούσκας), Λόικ Νέγκο (Χάβρη), Αντράς Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Καλούμ Στάιλς (Σάντερλαντ)


Επιθετικοί: Ντομινίκ Σομποζλάι (Λίβερπουλ), Μάρτιν Άνταμ (Ουλσάν), Κέβιν Κσόμποθ (Ουίπεστ), Ντάνιελ Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Κρίστοφερ Χόρβατ (Κεσκεμετί), Ρόλαντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Μπάρναμπας Βάργκα (Φερεντσβάρος)


Προπονητής: Μάρκο Ρόσι




Πιθανές ενδεκάδες:





Σκωτία - Ουγγαρία Προγνωστικά Πρόταση:


Αγώνας που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου. Αμφίρροπη αναμέτρηση που είναι αλήθεια μπορεί να η "μπίλια" να κάτσει και στις δύο πλευρές. Με κοινό σημείο τις αδυναμίες που έχουν και οι δύο στις άμυνες τους και το ότι είναι αναγκασμένες να τα δώσουν όλα για την νίκη θα πάμε με το συνδυαστικό Goal Goal + Over 2.5 στο 2.05



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



Δείτε επίσης στον άλλο αγώνα του ομίλου τα προγνωστικά για Ελβετία - Γερμανία

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


댓글


bottom of page