top of page

Shiba inu coin: Προβλέψεις τιμής για το 2024

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ

Ποιες είναι οι προβλέψεις τιμής για το Shiba inu coin το μέσα στο 2024;

 

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί ενθουσιασμός στους κατόχους του Shiba token μετά από μια σημαντική ενημέρωση από τον Kaal Dhairya, τον κύριο προγραμματιστή και συνεισφέρον στο έργο. Η ενημέρωση αφορά την εκκίνηση του πολυαναμενόμενου NFT SHEboshi και έχει κερδίσει σημαντική προσοχή παγκοσμίως.


Shiba inu coin: Προβλέψεις τιμής για το 2024

Στην πρόσφατη επικοινωνία του, ο Dhairya αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του προτύπου ERC404 για το token, έναν καινοτόμο συνδυασμό χαρακτηριστικών NFT και fungible token, που έχει θέσει το Shiba Inu στην πρώτη γραμμή των αποκεντρωμένων πειραματισμών. Παρά το προσωρινό πρόβλημα που προέκυψε κατά την εκκίνηση του NFT SHEboshi, όπου ένα προσωρινό σφάλμα επέτρεψε την επιπλέον δημιουργία, η ανταπόκριση από την ομάδα του Shiba Inu ήταν ταχεία και αποτελεσματική.




Όπως είχε γίνει γνωστό από τον Ιανουάριο του 2024 πρόκειται να δημιουργηθεί το δεύτερο στρώμα πάνω από το ethereum. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι όταν μεταφέρετε το shiba, θα το μεταφέρετε με χρεώσεις του νομίσματος shiba απευθείας αντί του ethereum.




Οι προγραμματιστές του Shiba Inu είχαν αποκαλύψει στα αρχικά στάδια του Layer 2 Blockchain Shibarium τα οικοσύστημα των νομισμάτων shiba inu, leash και bone πως θα λειτουργήσουν ως το επερχόμενο blockchain βασισμένο στο Ethereum. Το επερχόμενο δίκτυο layer 2 Shibarium θα ενταχθεί σύντομα στη διαρκώς αυξανόμενη συνομοσπονδία των blockchains βασισμένων στο Ethereum, όπως το Arbitrum και το Optimism, που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα κλιμάκωσης, ταχύτητας και εξόδων. Το Layer 2 αναφέρεται σε ένα σύνολο λύσεων εκτός αλυσίδας (ξεχωριστά τι είναι blockchain) που χτίζονται πάνω από το layer 1 και μειώνουν τα στενά μέρη με την κλιμάκωση και τα δεδομένα. Αυτά συγκεντρώνουν πολλαπλές συναλλαγές εκτός αλυσίδας σε μία μόνο συναλλαγή layer 1, η οποία βοηθά στη μείωση του φορτίου δεδομένων και των τελών.


Οι προγραμματιστές του Shiba Inu είχαν αναφέρει ότι το Shibarium θα έχει έναν εστίαση στις εφαρμογές μετα-πραγματικότητας και παιχνιδιών ιδιαίτερα ενώ ο τομέας των NFT αναμένεται να θερμανθεί τα επόμενα χρόνια, εκτός από τη χρήση του Shibarium ως φθηνού καθορισμού για εφαρμογές αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) που έχουν χτιστεί στο δίκτυο. Η εκκίνηση θα μπορούσε να συμβάλει στα στερεά θεμέλια για το shiba inu, που δημιουργήθηκε στην προηγούμενη ανοδική αγορά ως ένα κέρμα με θέμα Shiba inu που έχει από τότε προσπαθήσει να θέσει τον εαυτό του ως ένα σοβαρό έργο με το δικό του δίκτυο blockchain και οικοσύστημα dApp. Η κίνηση θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω τα θεμέλια των τριών οικοσυστήματος του Shiba Inu: shiba inu (SHIB), leash (LEASH) και bone (BONE), τα οποία μαζί κατέχουν πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς. Κάθε συναλλαγή στο Shibarium θα καίει ένα συγκεκριμένο ποσό από τα SHIB tokens, αλλά το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.



Η λύση blockchain του Shiba Inu στο επίπεδο 2 - το Shibarium - συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, σπάζοντας συχνά διάφορα ορόσημα.


Στις 19 Φεβρουαρίου μάθαμε πως οι καθημερινές συναλλαγές στο δίκτυο έφτασαν τις 3 εκατομμύρια, ενώ ο συνολικός αριθμός των συναλλαγών ξεπέρασε τα 360 εκατομμύρια. Οι διευθύνσεις πορτοφολιού αυξήθηκαν περισσότερο από 1,3 εκατομμύρια, ενώ τα συνολικά τετράγωνα ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια στις αρχές του μήνα.


▶️ Εγγραφείτε στο OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, μέσω του ειδικού συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και λάβετε ένα Mystery Box με αξία έως και $10,000 🎁 σε κρυπτονομίσματα ₿! αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.


 

Που μπορεί να φτάσει η τιμή του Shiba Inu;


To 2021 είδαμε το shiba token να φτάνει την τιμή του 0.000070$, αφαιρώντας ένα μηδενικό, ωστόσο δεν υπήρξε υποστήριξη και το meme coin υποχώρησε στο κλείσιμο της χρονιάς στο 0.00002170$. Πλέον παρά τον γενικό ενθουσιασμό που υπάρχει στην αγορά και το bull market που διανύουμε το πέμπτο μηδενικό έχει επιστρέψει και η τιμή αγοράς του αυτή τη στιγμή είναι στα 0.000009390$.


Με τα νέα που ακούγονται τον τελευταίο μήνα και την αγορά όλο και να έχει ανοδική τάση πιστεύουμε πως είναι καλή στιγμή η τιμή του Shiba Inu να ανέβει και πρέπει να ''εφοδιαστούμε'' με shiba coin και να μην ξανά χαθεί η ευκαιρία του 2021 όπου είχαμε το 800% pump.



Μπόνους Εγγραφής στην BYBIT

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στo κορυφαίο ανταλλακτήριο της BYBIT. Κάνε εγγραφή τώρα και διεκδίκησε έως διεκδικήστε μέχρι 6.045 USDT . Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον ειδικό κωδικό κατά την εγγραφή σου! Διεκδίκησε το μπόνους εδώ ⏩🎁



Αν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα και τα υπόλοιπα άρθρα μας για τα νέα στα κρυπτονομίσματα.


Comments


bottom of page