top of page

ΣΕΡΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (06/08/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε ενημέρωση: 6 Αυγ

Για την φάση των "8" των Ολυμπιακών αγώνων 2024 στο Παρίσι, η Σερβία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αυστραλία στην Accor Arena (Παρίσι 06/08/24 15:30). Όποια ομάδα επικρατήσει θα βρεθεί αντιμέτωπη στον ημιτελικό, με τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία - Η.Π.Α..


ΣΕΡΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (06/08/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΕΡΒΙΑ 🇷🇸


Η Σερβία με δύο νίκες απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (107-66), όπου κυριάρχησε και κέρδισε 41 πόντους διαφορά και απέναντι στο Νότιο Σουδάν (96-85), πήρε την δεύτερη θέση στον όμιλο και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά. Κόντρα στην πανίσχυρη Αμερική δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με σκορ 110-84.


Πολύ καλές εμφανίσεις έχουν πραγματοποιήσει οι Νίκολα Γιόκιτς και ο Φίλιπ Πετρούσεβ ενώ πολύ καλή επίδοση κατέγραψε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στην τελευταία αναμέτρηση με το Νότιο Σουδάν όπου σημείωσε 30 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.


Η Σερβία είναι θεωρητικά το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση κόντρα στους Αυστραλούς και μένει να αποδείξει την ανωτερότητα της στην περιφέρεια και εφόσον πιάσει ξανά υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, δύσκολα οι Σέρβοι δεν θα βρίσκονται στα ημιτελικά να διεκδικήσουν μετάλλιο.


Ο Όμιλος της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες





ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 🇦🇺


Η Αυστραλία παρόλο που κέρδισε στην πρεμιέρα την Ισπανία (92-80), η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και με 3 ήττες απέναντι σε Καναδά (93-83) και Ελλάδα (71-77), τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου.


Πρώτος σκόρερ για τους Αυστραλούς μέχρι στιγμής στο τουρνουά είναι ο ο Τζοκ Λαντέιλ, με 17.7 πόντους και 9.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.  Ο προπονητής των Αυστραλών, Μπράιαν Γκουρτζιάν, δίνει έμφαση σε ένα γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, με τους Τζος Γκίντι και Πάτι Μιλς να είναι οι ενορχηστρωτές. Ο Τζος Γκίντι έχει μια καλή πορεία στο τουρνουά, με μέσο όρο 15 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ. Ο Πάτι Μιλς μετράει μέσο όρο 13.2 πόντους, με το δυνατό του σημείο να είναι το τρίποντο, με ποσοστό επιτυχίας 41%.


Η Αυστραλία θα προσπαθήσει κυρίως να μην επιτρέψει στους Σέρβους να βρουν ρυθμό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και εάν έχει σε καλή μέρα του Γκίντι και Μιλς θα είναι "σκληρό καρύδι" για να μείνει εκτός συνέχειας των Ολυμπιακών αγώνων.


Ο Όμιλος της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς αγώνες



ΣΕΡΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Προγνωστικά Πρόταση:


Δείτε παρακάτω το Bet Builder που ξεχωρίσαμε για την αναμέτρηση:


Σερβία - Αυστραλία

  • Σερβία -5.5 Χάντικαπ

  • Over 168.5 Συνολικοί Πόντοι

  • Σερβία Νικήτρια πρώτης περιόδου


Συνολική απόδοση 3.45




Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page