top of page

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΛ (13/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ligue 1, η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Λιλ στο «Σταντ Ζοφρουά-Γκισάρντ» (Σεντ-Ετιέν 13.09.2024 21:45). Χωρίς βαθμό οι γηπεδούχοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δύο νίκες μετράει η Λιλ, προερχόμενη από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΛ (13/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ


Κακό ξεκίνημα για την Σεντ Ετιέν στην επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου, έχοντας μέχρι στιγμής 0 βαθμούς με τρεις στις τρεις ήττες στα προγνωστικά Α Γαλλίας. Προέρχεται από το βαρύ εις βάρος της 4-0 στην έδρα της Μπρεστ, πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Σε αυτό το παιχνίδι η Σεντ Ετιέν παρόλο που το ποσοστό κατοχής μπάλας ήταν ελάχιστα υπέρ της (47%-53%), αυτό δεν αποτυπώθηκε στην γενική εικόνα του παιχνιδιού με τους την Μπρεστ να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν 6 τελικές προσπάθειες για γκολ με καμία να καταλήγει εντός εστίας.


Πολύ σημαντικό αρνητικό στατιστικό για την Σεντ Ετιέν είναι πως δεν έχει κατορθώσει ακόμη να σκοράρει το πρώτη της γκολ στο πρωτάθλημα σε 270 αγωνιστικά λεπτά. Χωρίς σημαντικές απουσίες η αποστολή της γηπεδούχου για το επερχόμενο παιχνίδι..



ΛΙΛ


Η Λιλ υποχρεώθηκε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-3 ακριβές σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος με τους Βιτίνια (33') και Μπράντλεϊ Μπάρκολα (36') με την Λιλ να βρίσκει απάντηση στο με τον Έντον Ζεγκόβα στο 78'. Οι αρκετές αλλαγές του προπονητή της Λιλ από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βοήθησαν την ομάδα του να πάρει μέτρα στο γήπεδο, πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο δεν τα κατάφερε (είχε και ακυρωμένο γκολ στο 83' μετά από χρήση VAR) με τον επίλογο να τον γράφει ο Κόλο Μουανί στο 90+1', διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.


Η Λιλ σε αυτό το παιχνίδι κατέγραψε 42% ποσοστό κατοχής μπάλας, σημειώνοντας 8 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν εντός στόχου. Τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια συνολικά και σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Ligue 1, έχουν τελειώσει με συνολικό εύρος γκολ 2 έως 3, ενώ στα 3 από αυτά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής της ομάδας, Μπρούνο Γκενέσιο, δεν έχει στην διάθεση του τους Samuel Umtiti, Nabil Bentaleb, Mitchel Bakker, Ismaily και Hákon Arnar Haraldsson.


Πιθανές Ενδεκάδες




Σεντ Ετιέν - Λιλ Προγνωστικά Πρόταση:


Σίγουρα η Σεντ Ετιέν θα ψάξει αντίδραση, έχοντας παρουσιάσει μία κακή εικόνα τις πρώτες αγωνιστικές με αρκετά "φτωχή" απόδοση από την επιθετική της γραμμή. Οι απουσίες της Λιλ και η επερχόμενη πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα "δίνουν" το διπλό σε αρκετά καλή τιμή. Η Λιλ μπορεί να αμυνθεί και κόντρα σε μία ομάδα τόσο νωθρή επιθετικά δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα. Μας ικανοποιεί το διπλό κοντά στον διπλασιασμό. Το παίρνουμε και το συνδυάζουμε, παρόλο που μπορεί να υπάρχει παγίδα εδώ.... Επιλογή ➡️ 2 και Under 3.5 στο 2.60.



H Βαθμολογία της Ά Γαλλίας ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



コメント


bottom of page