top of page

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (27/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο Red Bull Αρένα (Σάλτζμπουργκ 27.08.2024 22:00) στην ρεβάνς των Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν το "πάνω χέρι" στην υπόθεση πρόκριση μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (27/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ



Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου Προγνωστικά Πρόταση:


Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο Red Bull Αρένα (Σάλτζμπουργκ 27.08.2024 22:00) στην ρεβάνς των Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν το "πάνω χέρι" στην υπόθεση πρόκριση μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα.


Δίκαιο το 0-2 της πρώτης αναμέτρησης με τους Αυστριακούς να επιβεβαιώνουν πως είναι η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρους. Μπορεί η κατοχή μπάλας στο ποσοστό να ήταν στα ίδια (49%-51%), όμως η Σάλτσμπουργκ ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο ουσιώδεις τελικές προσπάθειες για γκολ (συνολικά 16 τελικές εκ των οποίων οι 6 στον στόχο). Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Dorgeles Nene να ανοίγει το σκορ στο 29' και τον Maurits Kjaergaard να γράφει το τελικό 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50'.


Δεν έχει περιθώρια η Ντιναμό Κιέβου πέρα από το να επιτεθεί και να κυνηγήσει τις ελάχιστες πλέον πιθανότητες πρόκρισης που τις αναλογούν. Πολύ δυνατή εντός έδρας η Σάλτσμπουργκ. Λογικά θα δούμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και πιθανών με γκολ και στις δύο πλευρές. Επιλέγουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.05


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Kommentare


bottom of page