top of page

Ρουμανία - Ολλανδία (02/07/24) ✔️ Προγνωστικά | Στοίχημα

Έγινε ενημέρωση: πριν από 5 ημέρες

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Ρουμανία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στην Αλιάνζ Αρένα (Μόναχο 02/07/24 19:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Αυστρία - Τουρκία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (01/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ| ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρουμανία


Η Ρουμανία τερμάτισε πρώτη στον πέμπτο όμιλο του Euro 2024, σε τετραπλή ισοβαθμία στο σπάνιο συμβάν να τερματίσουν και οι τέσσερεις ομάδες με 4 βαθμούς και την ίδια να υπερισχύει στην διαφορά τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σλοβακία, σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες γνώριζαν εξ αρχής πως με το Χ περνάνε χέρι - χέρι στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, δεν χάλασε η μία στην άλλη χατίρι με το ματς να μένει στο 1-1.


Όλη η δράση σημειώθηκε στο πρώτο μέρος με την Σλοβακία να ανοίγει το σκορ στο 24' και την Ρουμανία να απαντά 13 λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση από τα 11 βήματα του Ράζβαν Μάριν. Προηγουμένως την δεύτερη αγωνιστική το πάλεψε κόντρα στους Βέλγους όμως η ποιότητα στο ρόστερ έκρινε εν τέλει το αποτελέσματα και έφεραν την ήττα με 2-0. Στην πρεμιέρα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά με το εμφατικό 3-0 απέναντι στην Ουκρανία, έχοντας εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.


Σε όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο το συνολικό εύρος τερμάτων που σημειώθηκαν ήταν 2 έως 3 γκολ ενώ σημειώθηκε τέρμα σε όλα στο πρώτο ημίχρονο.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζεται αμυντικός Nicusor Bancu λόγο συμπλήρωσης καρτών.


Το πλήρες ρόστερ της Ρουμανίας:


Τερματοφύλακες: Moldovan Horatiu (Ατλέτικο Μαδρίτης), Nita Florin (Γκαζιαντέπ), Tarnovanu Stefan (FCSB)


Αμυντικοί: Bancu Nicusor (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Burca Andrei (Αλ Ακντούντ), Dragusin Radu (Τότεναμ), Mogos Vasile (Κλουζ), Nedelcearu Ionut (Παλέρμο), Racovitan Bogdan (Ρακόφ), Ratiu Andrei (Ράγιο Βαγεκάνο), Rus Αντριάν (Πάφος)


Μέσοι: Cicaldau Alexandru (Κόνιασπορ), Hagi Ianis (Αλαβές), Marin Marius (Πίζα), Marin Razvan (Έμπολι), Sorescu Deian (Γκαζιαντέπ), Stanciu Nicolae (Ντάμακ), Sut Adrian (FCSB)


Επιθετικοί: Alibec Denis (ΜουαΪτέρ), Birligea Daniel (Κλουζ), Coman Florinel (FCSB), Dragus Denis (Γκαζιαντέπ), Man Dennis (Πάρμα), Mihaila Valentin (Πάρμα), Puscas George (Bari), Ολάρου Darius (FCSB)


Προπονητής: Iordanescu Edward




Ολλανδία


Η Ολλανδία δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στοιχήματος που την έφερναν ως φαβορί για να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 2-3 τελικό σκορ από την Αυστρία, ήττα που ναι μεν δεν τις κόστισε αφού πέρασε στα νοκ άουτ ως τρίτη καλύτερη, έχοντας 4 βαθμούς, όμως δεν πηγαίνει με το καλύτερο δυνατό μομέντουμ στην φάση των "16".


Στην πρεμιέρα οι "Οράνιε" επικράτησαν της Πολωνίας με ανατροπή του σκορ ενώ στο ντέρμπι του ομίλου κόντρα στην Γαλλία και οι δύο ομάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τον Τσάβι Σίμονς να σκοράρει στο 69΄όμως το τέρμα να ακυρώνεται μετά από χρήση VAR. Στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Αυστρία που ηττήθηκαν, βρέθηκαν δις φορές πίσω στο σκορ καταφέρνοντας και τις δύο να ισοφαρίσουν όμως τα προβλήματα στην άμυνα όπως φαίνεται δεν μπορούν να διορθωθούν από το Κούμαν με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο τέρμα.


Η Ολλανδία είναι το φαβορί απέναντι στην Ρουμανία και είναι γεγονός πως έχει σχετικά εύκολο μονοπάτι σε σύγκριση με το μονοπάτι που πήγε η Γαλλία, όμως αν θέλουν οι Ολλανδοί να ξαναβιώσουν στιγμές του 1988 και να είναι ο νικητής του euro 2024, στην ίδια χώρα που το σήκωσαν και τότε είτε πρέπει στην επίθεση να σκοράρει για κάθε γκολ που τρώει είτε να διορθώσει τα αμυντικά της κενά που σε κάθε αγώνα φανερώνονται.


Στα αγωνιστικά νέα το ευτύχημα για τον Ρόναλντ Κούμαν είναι πως έχει στην διάθεση του διαθέσιμους όλους τους παίκτες που χρειάζεται



Το πλήρες ρόστερ της Ολλανδίας:


Τερματοφύλακες:

Μπαρτ Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Μαρκ Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Γιούστιν Μπάιλοβ (Φέγενορντ)


Αμυντικοί: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ίαν Μάατσεν (Ντόρτμουντ), Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Λέβερκουζεν), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Ματάις ντε Λιχτ (Μπάγερν), Λουτσχαρέλ Χεερτρούιντα (Φέγενορντ), Μίκι φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Ντάλεϊ Μπλιντ (Χιρόνα)


Μέσοι: Ντενζέλ Ντάμφρις (Ίντερ), Τιγιάνι Ρέιντερς (Μίλαν), Γιόεϊ Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Χεορχίνιο Βαϊνάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Γέρντι Σχούτεν (Αϊντχόφεν), Ράιαν Χράφενμπερχ (Λίβερπουλ), Τσάβι Σίμονς (Λειψία)


Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Μπράιν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Γιόσουα Ζίρζκεϊ (Μπολόνια), Βουτ Βέγχορστ (Χόφενχαϊμ), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ)


Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν


Πιθανές ενδεκάδες:





Ρουμανία - Ολλανδία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Δεν τίθεται θέμα πως η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Σε χαμηλές τιμές το διπλό, δεν περιμέναμε οι μπουκς να υποτιμήσουν μία εθνική που παρά τα προβλήματα της στα μετόπισθεν μπροστά είναι το δυνατό της σημείο και μπορεί να σκοράρει και να δεχτεί γκολ κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μπορούν και εύκολα ή δύσκολα οι "Οράνιε" θα πάρουν το ματς. Πάμε με το 2 + Οver 1.5 στο 1.80.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


bottom of page