top of page

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ (17/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του Ε Όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2024, η Ρουμανία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στην Αλιάνζ Αρένα στο Μόναχο (17/06/24 16:00). Σε όμιλο που συμπληρώνουν το Βέλγιο και η Σλοβακία, όλα μοιάζουν ανοιχτά για την πρόκριση είτε απευθείας τερματίζοντας στην δεύτερη θέση είτε ως καλύτερη τρίτη.


ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ



Η Ρουμανία ήταν η έκπληξη της προκριματικής φάσης του Euro, καθώς πήρε την πρόκριση για τ ην τελική φάση ως πρώτη στον όμιλο της αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ελβετία. Μπορεί στον όμιλο της πέρα από Ελβετία και Ισραήλ να μην είχε κάποια Εθνική "μεγαθήριο", ωστόσο και μόνο η πρωτιά που πήρε στέλνει μήνυμα πως δεν πηγαίνει στα γήπεδα της Γερμανίας να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες που της αναλογούν. Ξέχωρα από το Βέλγιο, οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου δεν αποτελούν "φόβητρο" και ο συγκεκριμένος αγώνας με αντίπαλο την Ουκρανία θα κρίνει εν μέρει αρκετά ενόψει συνέχειας. Στα φιλικά προετοιμασίας προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Βουλγαρία και Λιχτενστάιν. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών όπως όλα δείχνουν η αποστολή των Ρουμάνων.



Η Ουκρανία στην προκριματική φάση του Euro τερμάτισε στην τρίτη θέση σε όμιλο με Αγγλία, Ιταλία, Σκόπια και Μάλτα. Στην συνέχεια στους αγώνες μπαράζ, αφού πέρασε με απίθανο τρόπο το εμπόδιο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης σκοράροντας δύο απανωτά τέρματα στο φινάλε της αναμέτρησης, ανατρέποντας το 1-0 που βρίσκονται πίσω στο σκορ, με το ίδιο σκορ απέκλεισε στον τελικό την Ισλανδία, παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για την τελική φάση. Λόγω της ιδιαιτερότητας και της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στα εγχώρια οι Ουκρανοί θα δώσουν τον καλύτερο δυνατό ευαυτό για την χώρα τους, όπως είναι φυσικό, Στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε μία ήττα με 3-1 κόντρα στην Πολωνία και μία εμφατική νίκη με αντίπαλο την Μολδαβία με σκορ 4-0. Στα αγωνιστικά νέα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αμυντικού της Έβερτον, Μικολένκο.



Ρουμανία - Ουκρανία: Προγνωστικά - Στοίχημα


Πρόταση: Η Ουκρανία έχει ελαφρώς τον πρώτο λόγο. Το διπλό σε τιμές διπλασιασμού είναι ελκυστικό αλλά οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν να κλειστούν χτυπώντας με αντεπιθέσεις όπως είναι ο τρόπος παιχνιδιού τους και γι' αυτό θα κινηθούμε προς το Under 2.5 στο 1.70.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.




Comments


bottom of page