top of page

▶️ ΡΟΜΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Europa League, η Ρόμα θα υποδεχτεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Ολύμπικο» (26.09.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΡΟΜΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΡΟΜΑ


Η Ρόμα επικράτησε της Ουντινέζε στον εντός έδρας παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Σέριε Α με 3-0 ακριβές σκορ, έχοντας στον πάγκο στην πρώτη του παρουσία τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ιβάν Τζούριτς, μετά την απομάκρυνση του Ντάνιελ Ντε Ρόσι. Είναι γεγονός πως προηγουμένως η Ρόμα δεν έβγαζε πειθώ με τα αποτελέσματα της. Σε 4 αγωνιστικές στην Serie A με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο είχε απολογισμό 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ωστόσο η εικόνα της μέσα στο γήπεδο δεν ήταν τόσο αρνητική όσο δείχνουν τα αποτελέσματα. Η επικράτηση κόντρα στην Ουντινέζε ήρθε την κατάλληλη στιγμή με τους «Ρωμαίους» να δείχνουν ξεμπλοκαρισμένοι επιθετικά με τον νέο προπονητή στον πάγκο.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων τέθηκε ο επιθετικός Αλέξις Σαλεμάεκερς ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γάλλου Ένζο Λε Φε καθώς αναμένεται η επιστροφή του μετά από τραυματισμό.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται επίσης από νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Θέλτα εντός έδρα με τελικό σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν είχε τον πλήρη έλεγχο καθώς οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας και με σημειωμένες περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη των Βάσκων στην Λα Λίγκα την φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 4 νίκες, 1 ισοπαλία ημέρας και 2 ήττες, ως αποτέλεσμα βρίσκονται στην τρίτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος με 13 βαθμούς και συνολικά τέρματα 11 υπέρ και 7 κατά. Σημαντικό στατιστικό πως η Μπιλμπάο έχει βρει δίχτυα σε 6 από τις 7 αναμετρήσεις της Λα Λίγκα ενώ μπόρεσε να κρατήσει το 0 μόλις σε 2 από τις 7 πρώτες αγωνιστικές.


Με αρκετά ονόματα το απουσιολόγιο για το ματς στην Ρώμη, με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, να μην υπολογίζει τον μπακ Γιούρι Μπερσίτσε, τον φορ Νίκο Γουίλιαμς, τον βασικό τερματοφύλακα των Βάσκων αλλά και την Εθνικής Ισπανίας, Ουνάι Σιμόν καθώς και τον μπακ Γεράι Άλβαρεζ.


Πιθανές Ενδεκάδες





Ρόμα - Αθλέτικ Μπιλμπάο Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο από τα πιο δυνατά ονόματα του ομίλου του Europa League, με την Ρόμα να δείχνει πως συνήλθε με την αλλαγή προπονητή και την Μπιλμπάο σταθερά μία δύναμη που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη θέσης της Λα Λίγκα. Όλα δείχνουν ένα ισορροπημένο παιχνίδι αρκετά κοντά και για αυτό εδώ θα πάμε με το ➡️ Χ στο 3.40.


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page