top of page

ΡIΓΑΣ - ΑΠΟΕΛ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ρίγας υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στο LNK Sporta Parks (Ρίγα 22.08.2024 20:00) στο πλαίσιο των play off του Europa League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΡIΓΑΣ - ΑΠΟΕΛ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΡΙΓΑΣ


H Ρίγας στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών του Europa League απέκλεισε την Σάντα Κολόμα με χαρακτηριστική ευκολία, επικρατώντας 0-2 εκτός και 7-0 εντός έδρας. Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Λετονίας με 65 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές, έχει θέσει τον μεγάλο στόχο να συμμετάσχει για πρώτο φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το έργο δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία και θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα στην πρώτη αναμέτρηση που λαμβάνει μέρος στην Λετονία.


ΑΠΟΕΛ


Το ΑΠΟΕΛ στα 4 επίσημε παιχνίδια που έδωσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σημείωσε 1 νίκη, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες. Αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Πετροκούμπ ωστόσο στον τρίτο προκριματικό γύρο δεν κατάφερε απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας να πάρει την πρόκριση για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Μπρατισλάβα και σε συνδυασμό με το 0-0 στην Κύπρο είχε ως αποτέλεσμα να παίζει την πρόκριση της για την League phase του Europa League, έχοντα βέβαια εξασφαλισμένη την συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ.


Συνολικά σε όλες τις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Κύπρου στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν σημειωθεί περισσότερα από 2 τέρματα και από τις δύο ομάδες με το Under 2.5 να κυριαρχεί στις 6 τελευταίες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ.



Ρίγας - ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά Πρόταση:


Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι και αυτό διατυπώνεται και στο σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες. Πιστεύουμε πως οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν τον πρώτο λόγο και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με βάσει τις διαθέσιμες αποδόσεις που παρουσιάζουν περίπου ισάξιες πιθανότητες για νίκη και από τις δύο πλευρές, θα εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους, διαλέγοντας το 2 DNB στο 1.90.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page