top of page

▶️ ΡΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ (05/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, η Ρεν θα υποδεχτεί την Μονακό στο «Ροαζόν Παρκ» (05.10.2024 22:00). Εννέα βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα με την Μονακό να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατάταξης της Ligue 1 μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΡΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ (05/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΡΕΝ


Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η Ρεν χρειάζεται το τρίποντο κόντρα στην Μονακό καθώς έχει χάσει «έδαφος» στο βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1. Συνολικά στα 5 τελευταία της παιχνίδια στο Γαλλικό πρωτάθλημα μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Προέρχεται από την ήττα στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 ακριβές σκορ. Στο συγκεκριμένο ματς η Ρεν τελείωσε το παιχνίδι με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 38% με 12 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 5 κατέληξαν στο τέρμα. Μοναδικός σκόρερ για τη Ρεν ήταν ο Αρνό Καλιμουέντο στο 75ο λεπτό μειώνοντας σε 3-1. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν τελειώσει με 3 ή περισσότερα συνολικά τέρματα (Over 2.5).



ΜΟΝΑΚΟ


Η Μονακό έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα στην Κροατία κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ όπου αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2), με τον Ντένις Ζακαρία στο 90' να «σώζει» τον βαθμό της ισοπαλίας για τους «Μονεγάσκους». Η Μονακό στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρέθηκε πίσω με 2 τέρματα όμως έβγαλε αντίδραση, αρχικά με τον Μοχάμεντ Σαλίσου μειώνοντας στο 74ο λεπτό και τον Ζακαρία να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Στο 51% το ποσοστό κατοχής μπάλας για τους Γάλλους με 8 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 εύστοχες.


Στην Ligue 1 η Μονακό τα πάει εξαιρετικά βρισκόμενη στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 προγνωστικά σε όλα.


Πιθανές Ενδεκάδες





ΡΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ Προγνωστικά Πρόταση:


Ελαφρώς το προβάδισμα με βάσει το σετ των αποδόσεων δίνεται στους φιλοξενούμενους και δικαιολογείται καθώς οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Το ενδιάμεσο παιχνίδι της Μονακό ενδέχεται να παίξει ρόλο ως προς την φυσική κατάσταση ορισμένων βασικών παικτών της και η Ρεν είναι η αλήθεια «καίγεται» για βαθμούς. Όλα δείχνουν πως θα μπούνε γκολ και στις δύο εστίες καθώς αμφότερες σκοράρουν πολύ εύκολα και σε αυτό το παιχνίδι καμία δεν θέλει να φύγει χωρίς βαθμό. Πρόταση ➡️ Goal -Goal στο 1.55.


H Βαθμολογία της Ligue 1⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page