top of page

ΡΕΜΣ - ΛΙΛ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League 1, η Ρεμς υποδέχεται την Λιλ στο Στάντε Ογκούστε-Ντελόν (Ρεμς 17.08.2024 20:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΡΕΜΣ - ΛΙΛ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΡΕΜΣ


Η Ρεμς πραγματοποίησε μία αξιόλογη πορεία στην Ligue 1 την περασμένη σεζόν τερματίζοντας στην 9η θέση, 2 θέσεις πίσω από τις θέσεις που έδιναν ευρωπαϊκό εισιτήριο, με συνολικό απολογισμό 47 βαθμούς και τέρματα 42 υπέρ έναντι 47 κατά. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επικράτησε της Οσέρ με σκορ 3-1 αγωνιζόμενη στην έδρα της.



ΛΙΛ


Η Λιλ πήρε μία δύσκολη πρόκριση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Τρίτη και έτσι την ερχόμενη εβδομάδα αγωνίζεται στα play off του Champions League προγνωστικά με έπαθλο την είσοδο στην νεοσύστατη League Phase του θεσμού. Παρόλο που ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια απέναντι στην Φενέρ δεχόμενη το τέρμα στο 90+1' το γκολ του Jonathan David με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 116ο λεπτό της παράτασης έδωσε στην Λιλ την πρόκριση που με βάσει την συνολική εικόνα και την δύο αναμετρήσεων δικαιούταν.



Πιθανές Ενδεκάδες



Ρεμς - Λιλ Προγνωστικά Πρόταση:


Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση από πλευράς παικτών της Λιλ λόγο του απαιτητικού παιχνιδιού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και συνάμα ο προπονητής της ομάδας Bruno Genesio, είναι αρκετά πιθανό να αφήσει εκτός ορισμένους παίκτες του αρχικού σχήματος προκειμένου να προφυλαχθούν για τον επερχόμενο αγώνα με την Σλάβια Πράγας καθώς παίζεται η πρόκριση στον ενιαίο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει η κόντρα εδώ. Η Ρεμς είναι πάντα αξιόμαχη και επικίνδυνη στην έδρα της. Επιλέγουμε 1Χ Διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 2.28


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page