top of page

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 13 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Ρέιντζερς θα υποδεχτεί την Ντιναμό Κιέβου στο Χάμπντεν Παρκ (Γλασκώβη 13/08/24 21:45), στην ρεβάνς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σάλτσμπουργκ - Τβέντε. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ


Με ένα γκολ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης κόντρα στην Δυναμό Κιέβου οι Σκωτσέζοι πήραν την ισοπαλία ημέρας με 1-1 και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού με την νίκη στην έδρα της απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου εξασφαλίζει την θέση της στον επόμενο και τελευταίο γύρο. Το "χρυσό" γκολ το πέτυχε ο Νιγηριανός φορ Cyriel Dessers στην τελευταία φάση του ματς. Ένα μοιρασμένο παιχνίδι με σχεδόν ίσο ποσοστό κατοχής μπάλας και την Ρέιντζερς να καταγράφει 12 τελικές προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 7 κατέληξαν στον στόχο.


Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Ρέιντζερς στα δύο επίσημα παιχνίδια της για την νέα σεζόν και πριν υποδεχτεί τους Ουκρανούς, θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της τρίποντο στον αγώνα του πρωταθλήματος εναντίον της Μάδεργουελ εντός έδρας. Αναμένεται να προφυλαχτούν βέβαια ορισμένοι βασικοί παίκτες του αρχικού σχήματος ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης.


Όσον αφορά τις απουσίες, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα για τον Φιλίπ Κλεμάν. Ο Νικόλας Ρασκέν τέθηκε εκτός πλάνων εξαιτίας τραυματισμού.


Το ρόστερ της Ρέιντζερς:


Τερματοφύλακες: Butland Jack


Αμυντικοί: Balogun Leon, Davies Ben, Souttar John, Tavernier James, Yilmaz Ridvan


Μέσοι: Barron Connor, Cerny Vaclav, Cortes Oscar, Diomande Mohamed, Dowell Kieran


Επιθετικοί: Dessers Cyriel, Lawrence Tom, Matondo Rabbi, Wright Scott


Προπονητής: Clement Philippe



ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ


Όπως αποδείχτηκε για την Ντιναμό Κιέβου το στυλ παιχνιδιού της Ρέιντζερς δυσκόλεψε περισσότερο τους Ουκρανούς σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης απέναντι στην Παρτιζάν όπου κυριάρχησε με με 9-2 συνολικό σκορ και στις δύο αναμετρήσεις.


Στο ισόπαλο (1-1), όπως κατέληξε απροσδόκητα με γκολ στο τελευταίο λεπτό παιχνίδι, το γκολ για την Ντιναμό Κιέβου σημείωσε ο Γιαρμολένκο στο 38' ύστερα από ασίστ του Βαρνάτ. Οι Ουκρανοί δεν αντίκρισαν καμία κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι έναντι τριών κίτρινων καρτών που είδαν οι φιλοξενούμενοι. Στα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό έχουν σημειωθεί από 3 γκολ και παραπάνω (Οver 2.5 προγνωστικά).


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βολοντίμιρ Σεπελέβ και Μαξίμ Ντιατσούκ.



Το ρόστερ της Ντιναμό Κιέβου:


Τερματοφύλακες: Bushchan Georgi


Αμυντικοί: Bilovar Kristian, Dubinchak Vladyslav, Dyachuk Maksym, Popov Denys, Vivcharenko Kostyantyn


Μέσοι: Andriyevski Olexander, Brazhko Volodymyr, Buyalskyy Vitaliy, Karavaev Oleksandr, Lonwijk Justin, Malysh Navin, Pikhalyonok Oleksandr, Shaparenko Mykola


Επιθετικοί: Kabaev Vladyslav, Supryaga Vladyslav, Vanat Vladyslav, Voloshyn Nazar, Yarmolenko Andriy


Προπονητής: Shovkovsky Oleksandr



Προϊστορία Ρέιντζερς - Ντιναμό Κιέβου


Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στην ιστορία τους, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη στην έδρα του 1-0 για την Ντιναμό Κιέβου και 2-0 για την Ρέιντζερς το μακρινό 1987, με την πρόσφατη ισοπαλία με 1-1 να συμπληρώνεται τον πίνακα.



ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Προγνωστικά Πρόταση:


Περιμένουμε πάλι ένα παιχνίδι αρκετά κοντά που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ρέιντζερς ίσως προβάλλεται σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι ισχύει ως το φαβορί, με τον άσσο λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό. Ενδιαφέρον ματς που το σημείο είναι αρκετά ρίσκο. Πάμε με το 2 έως 3 γκολ στο 2.00 καθώς καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Σχόλια


bottom of page