top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Στουτγκάρδη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (Μαδρίτη 17.09.2024 22:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της νέας League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


Πιθανές Ενδεκάδες





Ρεάλ Μαδρίτης - Στουτγκάρδη Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφότερες προέρχονται από νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματα με την γηπεδούχο Ρεάλ να φεύγει με το «διπλό» από την έδρα της Σοσιεδάδ, επικρατώντας με τελικό σκορ 0-2 με δύο εύστοχα πέναλτι του Βινίσιους Τζούνιορ 58' και Κιλιάν Εμπαμπέ (75'). Η Στουτγάρδη επικράτησε και αυτή εκτός έδρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ με τελικό σκορ 1-3 για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Και στα 5 τελευταία παιχνίδια των Γερμανών συνολικά, έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 προγνωστικά εκ των οποίων στα 4 έχουν σκοράρει από 2 και περισσότερα τέρματα.


Η Στουτγάρδη έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βάλει δύσκολα στην «βασίλισσα». Η αρχική επιλογή για αυτό το παιχνίδι είναι το ➡️ Goal - Goal στο 1.67 και σίγουρα αξίζει η κόντρα εδώ καθώς οι αποδόσεις για να πάρει η Γερμανική ομάδα αποτέλεσμα στην Μαδρίτη παραείναι αυξημένες...


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page