top of page

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (09/07/24) | Προγνωστικά

Ξεκινάει η προκριματική φάση του Champions League με την αγωνιστική δράση να λαμβάνει μέρος. Δείτε παρακάτω τις εκτιμήσεις για τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ που ξεχωρίσαμε.


Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (09/07/24) | Προγνωστικά

Τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ στους αγώνες που ξεχωρίσαμε:


Πανεβέζις - Ελσίνκι




Η Πανεβέζις προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και βρίσκεται στην 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Είναι ή του ύψους ή του βάθους καθώς δεν είναι σταθερή στην απόδοση της στις τελευταίες αναμετρήσεις. Ανώτερη ομάδα η Ελσίνκι, ισοβαθμεί με την Κουόπιο στην πρώτη θέση του Φιλανδικού πρωταθλήματος. Βέβαια προέρχεται από βαριά ήττα εκτός έδρας κόντρα στην Ίλβες με 3-0 και ψάχνει την αντίδραση όπως είναι φυσικό. Πρώτος λόγος στους Φινλανδούς και πάμε με το 2 + No Goal στο 2.27.







Χάμρουν Σπάρτανς - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς


Θετικά θα επιδιώξει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Χάμρουν όμως το γεγονός πως έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τον Μάϊο στο πρωτάθλημα της Μάλτας, προφανώς θα παίξει ρόλο. Σε φιλικό αγώνα που έδωσε στις 28 Ιουνίου απέναντι στην Σλιέμα επικράτησε με 3-1 σκορ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Σε ίδια μοίρα και η Λίνκολν, με την ομάδα ου Γιβλαρτάρ να έχει να αγωνιστεί εξίσου από τον Μάϊο σε επίσημο αγώνα. Αρκετά δυνατή στην έδρα της η Χάμρουν πάμε με τον 1 στο 1.69.





Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ - Σάμροκ Ρόβερς


Η πρωτοπώρος του Ισαλανδικού πρωταθλήματος υποδέχεται στο στάδιο Βίκιν (χωρητικότητα 1.100 άτομα), την Ιρλανδική Σάμροκ Ρόβρερς. Σε καλύτερη κατάσταση η Bίκινγκουρ, η οποία είναι σταθερά πρώτη στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ η Σάμροκ Ρόβερς δεν μπορεί να βρει μία σταθερή απόδοση στα παιχνίδια της στο Ιραλναδικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 4η θέση και απέχει 13 πόντους από την κορυφή. Τελευταία αγωνιστική επικράτηση με 1-0 της αδύναμης Ντάνταλκ. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά μετρώντας μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 ματς. Εδώ πάμε με την φόρμα και τον 1 στο 1.95.






Βίρτους - Στεάου Βουκουρεστίου


Στην πρώτη θέση η Βίρτους στο εγχώριο πρωτάθλημα του Άγιου Μαρίνου δεν δυσκολεύετε ιδιαίτερα μετρώντας 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, η μεγάλη πρόκληση θα είναι να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι πολύ δύσκολο το έργο απέναντι σε μία ομάδα σαφώς από ανώτερο πρωτάθλημα και με ποιοτικότερο ρόστερ όπως η Στεάου, η οποία στο τελευταίο αγώνα στο τελικό του Σούπερ Καπ επικράτησε εύκολα της Κορβινούλ Χουνεντοάρα. Εδώ αν δεν υπάρξει κάτι τελείως απροσδόκητο θα ανοίξει το σκορ. Το διπλό προσφέρεται σε αστείες τιμές και θα πάμε με το Over 3.5 στο 1.78, το οποίο βλέπουμε πως σημειώνει πτώση στην τιμή του.




Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα.



Comments


bottom of page