top of page

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ (18/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του euro 2024, η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με την Τσεχία στην "Red Bull Arena" στην Λειψία (18/06/24 22:00).


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ (18/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση για την τελική φάση κατακτώντας την πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου με αντιπάλους Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Λιχτενστάιν. Η Πορτογαλία διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ πλαισιωμένο από υπερταλαντούχους νεαρούς παίκτες και φυσικά τον σούπερ στα Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία του παράσταση και προσπάθεια να σηκώσει το δεύτερο Euro για την Εθνική ομάδα της χώρας του. Στα φιλικά προετοιμασίας ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Κροατία και στο τελευταίο ματς επικράτησε της Ιρλανδίας με 3-0 με δύο τέρματα του Ρονάλντο και ένα του Ζοάο Φέλιξ. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παρατάξει την ομάδα ο Μαρτίνεζ



Η Τσεχία με σταθερή παρουσία στις τελικές φάσεις των euro, αφού ως ανεξάρτητο κράτος μετά την διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας δεν έχει απουσιάσει από καμία διοργάνωση. Προκρίθηκε απευθείας στα γήπεδα της Γερμανίας κατακτώντας την δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο με αντιπάλους Αλβανία, Πολωνία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε. Μετράει 4 σερί νίκες στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε με το εμφατικό 7-1 κόντρα στην Μάλτα να αναθαρρεύει τις ελπίδες των Τσέχων για μία καλή πορεία στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.



Πορτογαλία - Τσεχία Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφότερες με καλή επιθετική λειτουργεία και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Το Over 2.5 δίνεται στο 1.85 και θα το επιλέξουμε.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.



コメント


bottom of page