top of page

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (01/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ| ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία στην Ντόιτσε Μπανκ Παρκ (Φρανκφούρτη 01/07/24 22:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία - Βέλγιο. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (01/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ| ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πορτογαλία


Η Πορτογαλία πέρασε την φάση των "16" του Euro 2024 ως πρώτη στον όμιλο της, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς και με συνολικά τέρματα 5 υπέρ και 3 κατά. Σε γενικές γραμμές η Πορτογαλία σε εξαίρεση με το τελευταίο βαθμολογικά αδιάφορο ματς κόντρα στην Γεωργία που ηττήθηκε με 2-0, έδειξε καλά στοιχεία ειδικά το ματς με την Τουρκία όπου επικράτησε κατά κράτος με 3-0. Στην πρεμιέρα παρόλο που δυσκολεύτηκε έκανε την ανατροπή κατά των Τσέχων με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς από την χρυσή αλλαγή, τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο που στο 90' μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 90+2' σκόραρε.


Οι μπουκς την δίνουν ως πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα μπορούσε να είναι χαμηλότερα στην λίστα με το άκρως ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει όμως στο "δύσκολο" μονοπάτι διασταυρώσεων καθώς μετά την περιμένει Γαλλία ή Βέλγιο και έπετε το ίδιο δύσκολη συνέχεια.


Στα αγωνιστικά νέα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ υπολογίζει ξανά στον Ράφα Λεάο που εξέτισε την ποινή συμπλήρωσης καρτών ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα τελευταίας στιγμής. Ετοιμοπόλεμη η παρέα του Κριαστιάνο Ρονάλντο για το πρώτο μεγάλο βήμα προς τον τελικό.



Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Πορτογαλίας:


Τερματοφύλακες: Costa Diogo (Πόρτο), Patricio Rui (Ρόμα), Sa Jose (Γούλβς)


Αμυντικοί: Antonio Silva (Μπενφίκα), Cancelo Joao (Μπαρτσελόνα), Dalot Diogo (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Dias Ruben (Μάντσεστερ Σίτι), Inacio Goncalo (Σπόρτινγκ), Mendes Nuno (Παρί Σεν Ζερμέν), Pepe (Πόρτο), Semedo Nelson (Γούλβς)


Μέσοι: Fernandes Bruno (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Neves Ruben (Αλ Χιλάλ), Neves Ζοάο (Μπενφίκα), Nunes Matheus (Μάντσεστερ Σίτι), Palhinha Ζοάο (Φούλαμ), Pereira Danilo (Παρί Σεν Ζερμέν), Silva Bernardo (Μάντσεστερ Σίτι), Vitinha (Παρί Σεν Ζερμέν)


Επιθετικοί: Conceicao Francisco (Πόρτο), Diogo Jota (Λίβερπουλ), Joao Felix (Μπαρτσελόνα), Leao Ραφαέλ (Μίλαν), Neto Pedro (Γούλβς), Ramos Goncalo (Παρί Σεν Ζερμέν), Ronaldo Cristiano (Αλ Νασρ)


Προπονητής: Martinez Roberto




Σλοβενία


Η Σλοβενία πήγε κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος που την έφερναν ως το φαβορί για να τερματίσει τελευταία στον όμιλο όμως οι 3 ισοπαλίες ήταν αρκετές για να τερματίσει τρίτη στον όμιλο της και να βρεθεί στο μονοπάτι των Πορτογάλων. Στην πρεμιέρα με την Δανία παρότι ζορίστηκε αρκετά το ματς τελείωσε στο 1-1. Την δεύτερη αγωνιστική ενώ προηγήθηκε στο 69ο λεπτό, δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα από ένα κόρνερ. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία, την είχαν ξεγραμμένη όμως αποδήχτηκε πολύ ποιο δύσκολο το έργο των τριών λιονταριών που πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν τα αμυντικά "μπλόκα" των Σλοβένων.


Η Σλοβενία μετράει δύο συμμετοχές σε τελική φάση και με την είσοδο της στην νοκ άουτ φάση των 16 πραγματοποιεί την πιο επιτυχημένη πορεία της και μένει να δούμε που θα σταματήσει. Σφιχτό το παιχνίδι των Σλοβένων που εστιάζουν κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και χτυπούν με αντεπιθέσεις. Και τα 3 παιχνίδια των ομίλων έληξαν με επιβεβαιωμένο το Under 2.5, ενώ τα 2 ήταν Goal - Goal.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων λόγο συμπλήρωσης καρτών τέθηκε ο αριστερός μπακ Έρικ Γιάνζα. Πέραν αυτού δεν έχει αναφερθεί κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τραυματισμού.



Το πλήρες ρόστερ της Σλοβενίας:


Τερματοφύλακες: Belec Vid (ΑΠΟΕΛ), Oblak Jan (Ατλέτικο Μαδρίτης), Vekic Igor (Βέιλε)


Αμυντικοί: Balkovec Jure (Αλάνιασπορ), Bijol Jaka (Ουντινέζε), Blazic Miha (Λεχ Πόζναν), Brekalo David (Ορλάντο Σίτι), Drkusic Vanja (PFC Sochi), Janza Erik (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Karnicnik Zan (Τσέλιε), Stojanovic Petar (Σαμπντόρια), Zeljkovic Αντριάν (Spartak Trnava)

Μέσοι: Gnezda Cerin Adam (Παναθηναϊκός), Gorenc Stankovic Jon (Στούρμ Γκρατς), Horvat Tomi (Στούρμ Γκρατς), Ilicic Josip (Μάριμπορ), Kurtic Jasmin (Σουντιρόλ), Lovric Sandi (Ουντινέζε), Verbic Benjamin (Παναθηναϊκός)


Επιθετικοί: Celar Zan (Λουγκάνο), Elsnik Timi Max (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Mlakar Jan (Πίζα), Sesko Μπέντζαμιν (Λειψία), Sporar Andraz (Παναθηναϊκός), Vipotnik Zan (Μπορντό), Zugelj Nino (Μπόντο/Γκλιμτ)


Προπονητής: Kek Matjaz



Πιθανές ενδεκάδες:





Πορτογαλία - Σλοβενία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Η Σλοβενία λογικά θα μπει και θα έχει παθητικό ρόλο όπως και στο παιχνίδι με την Αγγλία, περιμένοντας την στιγμή της σε κάποια αντεπίθεση. Η ανωτερότητα των Πορτογάλων είναι αδιαμφισβήτητη και είναι αρκετά δύσκολο να μην κατορθώσουν να επικρατήσουν στα 90 λεπτά. Πάμε με τον 1 + Under 3.5 στο 1.86.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


bottom of page