top of page

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της League A του Nations League, η Πορτογαλία θα υποδεχτεί την Σκωτία στο «Ντα Λουζ» (Λισαβόνα 08.09.2024 21:45).


Οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ αντίθετα όποια ομάδα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται στην League B και την ομάδα που τερματίσει στην τρίτη θέση να παίζει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της με ομάδα είτε από την League A ή Β. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 🇵🇹


Η Πορτογαλία επικράτησε στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία (2-1) με τα δύο τέρματα του Ντιόγκο Νταλότ (7') και Κριστιάνο Ρονάλντο (34') να στέκονται αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Δεν εντυπωσίασε ωστόσο ήταν αποτελεσματική η Πορτογαλία κόντρα σε μία Κροατία που το πάλεψε και είχε τις ευκαιρίες της όμως η ποιότητα και η υπεροπλία των Πορτογάλων, με περισσότερες επιλογές και στον πάγκο συνέβαλε για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 μέχρι το φινάλε.



ΣΚΩΤΙΑ


Η Σκωτία σε ένα ματς "θρίλερ" κόντρα στην Πολωνία στην εντός έδρας πρεμιέρα, ηττήθηκε με σκορ 2-3, δεχόμενη το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι στο 90+7' μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ζελένσκι για τους φιλοξενούμενους. Οι Σκωτσέζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με δύο τέρματα όμως απάντησαν στην επανάληψη με τα τέρματα των Μπίλι Γκίλμουρ (46') και Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ (76').


Πιθανές Ενδεκάδες





Πορτογαλία - Σκωτία Προγνωστικά Πρόταση:


Με στόχο το 2 στα 2 σε αυτή την πρώτη φάση των ομίλων του Nations League, η Πορτογαλία είναι φυσικά το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, κόντρα στην Σκωτία που αγνοεί την νίκη στα τελευταία 8 επίσημα παιχνίδια της σε Euro και Nations League. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως αν κλειστούν δεν θα έχουν ελπίδες να καταφέρουν κάτι κόντρα στην άκρως επικίνδυνη επιθετικά Πορτογαλία. Πάμε για ανοιχτό παιχνίδι και θα επιλέξουμε το ➡️ 1 + Over 2.5 στο 1.78.


Ο Όμιλος των ομάδων



Δείτε επίσης τα προγνωστικά για τον άλλον αγώνα του ομίλου Κροατία εναντίον Πολωνία.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page