top of page

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του Δ' ομίλου του euro 2024, η Πολωνία θα αναμετρηθεί με την Αυστρία στο Ολύμπιασταντιον (Βερολίνο), (21/06/24 19:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Πολωνία αν και το πάλεψε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, κόντρα στην Ολλανδία, ηττήθηκε με σκορ 2-1 με τέρμα που δέχτηκε στο 83' από τον Βέργκοστ. Παρόλο που ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 16' με το τέρμα του Μπούκσα, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αφού δέχτηκε την ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου μέρους και το 2-1 όπως αναφέρθηκε στο 83', ενώ είχε ευκαιρίες να πάρει κα΄τι περισσότερο από το παιχνίδι, δεν τα κατάφερε. Με ελάχιστο ποσοστό κατοχή μπάλας στο 35% οι Πολωνοί δημιούργησαν 11 ευκαιρίες εκ των οποίων 7 βρήκαν εστία. Στα αγωνιστικά νέα, το μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του αρχηγού και ηγέτη Ρόμπερ Λεβαντόφσκι ο οποίος αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Τραυματίας αποχώρησε στο ματς με την Ολλανδία και ο μέσος Ζιελίνσκι και αυτός δεν λογίζεται στο 100% για τον αγώνα κόντρα στην Αυστρία.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Πολωνίας:


Τερματοφύλακες: Μάρστιν Μπούλκα (Νις), Βόιτσιεχ Στσέζνι (Γιουβέντους), Λούκας Σκορούπσκι (Μπολόνια)


Αμυντικοί: Τιμοτέους Πούχατς (Καϊζερσλάουτερν), Μπάρτος Σάλαμον (Λεχ Πόζναν), Γιακούμπ Κίβιορ (Άρσεναλ), Γιαν Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Σεμπάστιαν Βαλουκιέβιτς (Έμπολι), Πάβελ Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Μπάρτος Μπερεζίνσκι (Έμπολι)


Μέσοι: Νίκολα Ζαλέβσκι (Ρόμα), Καμίλ Γκροσίτσκι (Πογκόν), Γιακούμπ Πιοτρόβσκι (Λουντογκόρετς), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι), Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι (Λανς), Τάρας Ρομάντσουκ (Γιαγκελόνια), Μ. Σκόρας (Μπριζ), Γιακούμπ Μόντερ (Μπράιτον), Ντάμιαν Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Μπάρτος Σλις (Ατλάντα), Σεμπάστιαν Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε)


Επιθετικοί: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Κριστόφ Πιόντεκ (Μπασάκσεχιρ), Κάρολ Σβιντέρσκι (Βερόνα), Άνταμ Μπούκσα (Αντάλιασπορ)


Προπονητής: Μίχαλ Πρόμπιερζ



Η Αυστρία παρόλο που βάσει γενικής εικόνας άξιζε κάτι παραπάνω κόντρα στην Γαλλία στην πρεμιέρα, ηττήθηκε μετά από αυτογκόλ του Μαξ Βέμπερ στο 38' λεπτό. Συνολικά η κατοχή της μπάλας στην αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τους Αυστριακούς να δημιουργούν 7 τελικές προσπάθειες για γκολ με 3 να βρίσκουν εστία, καμία όμως δεν ήταν αρκετή να νικήσει τον τερματοφύλακα των Γάλλων. Στα αγωνιστικά νέα η απουσία του πολυτιμότερου παίκτη και αρχηγού της Εθνικής Αυστρία Αλάμπα φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου να επηρεάζει εν μέρει την συνολική απόδοση, όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για "τόνωση" του ηθικού. Πέραν της συγκεκριμένης προ υπάρχουσας απουσίας δεν αναφέρεται κανένα νέο πρόβλημα ως προς την σύνθεση.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αυστρίας:


Τερματοφύλακες: Τομπάιας Λαβάλ (ΛΑΣΚ), Νίκλας Χεντλ (Ραπίντ), Πάτρικ Πεντς (Μπρόντμπι), Χάινζ Λάιντνερ (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)


Αμυντικοί: Φιλίπ Εμπουενέ (Μάιντς), Λέοπολντ Κουέρφελντ (Ραπίντ), Κέβιν Ντάνσο (Λανς), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Στέφαν Πος (Μπολόνια), Φλάβιους Ντάνιλιουτς (Σάλτσμπουργκ), Μαξιμίλιαν Βέμπερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Γκέρνοτ Τράουνερ (Φέγενορντ)


Μέσοι: Φλόριαν Κάιντς (Κολωνία), Αλεξάντερ Πρας (Στουρμ Γκρατς), Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (Ντόρτμουντ), Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ (Λειψία), Πάτρικ Βίμερ (Βόλφσμπουργκ), Ματίας Σιλντ (Ραπίντ), Μάρκο Γκριλ (Ραπίντ), Ρομάνο Σμιντ (Βέρντερ), Φλόριαν Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ), Νικόλας Σίβαλντ (Λειψία), Κόνραντ Λάιμερ (Μπάγερν Μονάχου)


Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Ίντερ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Αντρέας Βάιμαν (Γουέστ Μπρομ), Μαξιμίλιαν Έντρουπ (Χάρτμπεργκ)

Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ


Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ



Πιθανές ενδεκάδες:





Πολωνία - Αυστρία Προγνωστικά Πρόταση:


Αναμέτρηση δίχως αύριο και για της δύο ομάδες καθώς σε περίπτωση ήττας μία εκ των δύο, αποχαιρετά από την συνέχεια του euro 2024. Θα υπάρξει πολύ ένταση και πιθανόν αρκετές μονομαχίες με πιθανότερο σενάριο να μην ξεφύγει το σκορ ψιλά και το 2 έως 3 συνολικά τέρματα στο 1.95 μας καλύπτει απόλυτα για να το επιλέξουμε. Μία εναλλακτική πρόταση προγνωστικού εστιάζοντας στις κάρτες και το Over 4.5 συνολικές κάρτες στο αγώνα στο 2.15 είτε συνδυαστικά είτε ως μονή επιλογή είναι μία καλή προοπτική.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page