top of page

Ποια είναι τα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα για το 2024

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχώς εξελίσσεται και το 2024 αρκετά κρυπτονομίσματα σημείωσαν σημαντική άνοδο προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις κέρδους σε όσους επενδυτές τα πρόσθεσαν στο χαρτοφυλάκιο τους λίγο πριν αρχίσει η ανοδική τάση των αγορών και ειδικά όσοι αγόραζαν την περίοδο που υπήρχε bear market.


Ποια ήταν τα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα για το 2024

Τα 5 πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα για το 2024


  • Bitcoin (BTC)

  • Ethereum (ETH)

  • Dogwifhat (WIF)

  • Pepe Unchained ($PEPU)

  • Solana (SOL)



Bitcoin (BTC)


To Bitcoin παραμένει το πιο δημοφιλές και αναγνωρίσιμο κρυπτονόμισμα στην αγορά. Ως το πρώτο και κυρίαρχο κρυπτονόμισμα, το Bitcoin εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του ως ο "Βασιλιάς" όλης της αγοράς. Το 2024 με την ανοδική τάση (bull run) της αγοράς αναμένεται να δούμε περαιτέρω αύξηση στην τιμή του με μερικούς αναλυτές μάλιστα, να τονίζουν πως το ενδεχόμενο να δούμε το Bitcoin στα 80.000$ μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι εφικτό. Το γεγονός ότι ολοένα και αυξάνονται οι εγκρίσεις Bitcoin ETFs είναι από μόνο του ενδεικτικό στοιχείο της αναγνωσιμότητας που έχει λάβει.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Σταθερή ιστορία με συνεχείς και αυξανόμενες τιμές.

  • Υψηλή αναγνώριση και αποδοχή σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Επενδυτική ασφάλεια και μακροχρόνια αξία.



▶️ Εγγραφείτε στο OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, μέσω του ειδικού συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και λάβετε ένα Mystery Box με αξία έως και $10,000 🎁 σε κρυπτονομίσματα ₿! αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.


Με την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου της ιστοσελίδας μας, αποκτάτε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που προσφέρει:

  • Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Το OKX είναι ένα από τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα ανταλλακτήρια στον κόσμο.

  • Εύχρηστη Πλατφόρμα: Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χρήστης, η πλατφόρμα του OKX είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

  • Πλούσια Γκάμα Κρυπτονομισμάτων: Ανακαλύψτε και εμπορευτείτε τα πιο δημοφιλή αλλά και τα νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα.

  • Χαμηλές Προμήθειες: Επωφεληθείτε από χαμηλές προμήθειες για όλες σας τις συναλλαγές.

  • Εκπαιδευτικό Υλικό: Μάθετε τα πάντα για τα κρυπτονομίσματα και τη διαπραγμάτευση μέσω των εκπαιδευτικών πόρων του OKX.




Ethereum (ETH)


Το Ethereum συνεχίζει να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων, γνωστή για τις έξυπνες συμβάσεις (smart contracts) και τις εφαρμογές της DeFi (Αποκεντρωμένη Χρηματοδότηση). Η αναβάθμιση στο Ethereum 2.0 και η υιοθέτηση του proof-of-stake (PoS) αναμένονται να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της πλατφόρμας, καθιστώντας το ένα πολλά υποσχόμενο επενδυτικό εργαλείο για το 2024, έχοντας εδραιωθεί ως η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και κανένα από όσα το αντιγράφουν δεν μπορεί να το φτάσει.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ταχύτητα συναλλαγών και μειωμένα τέλη.

  • Καινοτόμες εφαρμογές και έργα στον χώρο της DeFi και των NFT.

  • Σημαντική υποστήριξη από προγραμματιστές και κοινότητα.




Dogwifhat (WIF)


Το Dogwifhat (WIF) είναι ένα νέο και αναδυόμενο meme κρυπτονόμισμα που κερδίζει ταχύτατα δημοτικότητα. Ενσωματώνοντας στοιχεία από διάφορες επιτυχημένες στρατηγικές κρυπτονομισμάτων, το WIF προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και μια δυναμική κοινότητα που στηρίζει τη συνεχή ανάπτυξή του. Η καινοτόμος προσέγγιση και οι στρατηγικές μάρκετινγκ του WIF το καθιστούν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το 2024.


 Η τρέχουσα κατάταξη του CoinMarketCap επί του παρόντος είναι στη 52η θέση με κεφαλαιοποίηση αγοράς 2.232.000$. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2023 με τιμή 0.15$. Πλέον η τιμή του βρίσκεται στα 2.54$ ενώ έχει ''χτυπήσει'' A.T.H στα 3.36$


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Αναπτυσσόμενη κοινότητα και αυξανόμενη δημοτικότητα.

  • Καινοτόμα χαρακτηριστικά και στρατηγικές ανάπτυξης.

  • Δυνατότητα για υψηλές αποδόσεις με βάση τη δυναμική αγορά.





Pepe Unchained ($PEPU)


Το Pepe Unchained ($PEPU) είναι ένα άλλο meme κρυπτονόμισμα που αξίζει την προσοχή σας για το 2024. Εμπνευσμένο από το γνωστό meme του Pepe the Frog, το PEPU συνδυάζει στοιχεία του ψηφιακού πολιτισμού με μια ελκυστική πλατφόρμα. Το έργο ενσωματώνει χαρακτηριστικά παιχνιδιού και κοινότητας, προσεγγίζοντας νέες αγορές και κοινότητες. Η δημοτικότητα του Pepe και η καινοτόμος προσέγγιση του PEPU μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές ευκαιρίες κερδοφορίας.


Μπήκε στην αγορά τον τον Απρίλιο του 2023 και ακριβώς έναν χρόνο μετά έχει αυξήσει την αξία του κατά 12080.25% . Η Τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 0.000006951$ με κεφαλαιοποίηση σχεδόν 3 δις εκατομμύρια$! και κατατάσσεται στην 40η θέση του CoinMarketCap


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Ενσωμάτωση δημοφιλούς meme και πολιτιστικών στοιχείων.

  • Στρατηγικές ανάπτυξης που επικεντρώνονται στην κοινότητα και τα παιχνίδια.

  • Υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης και κερδοφορίας.





Solana (SOL)


Το Solana είναι γνωστό για την εξαιρετικά γρήγορη και οικονομική πλατφόρμα του για έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Η ικανότητα του Solana να επεξεργάζεται χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο το καθιστά μια από τις πιο ταχείες λύσεις στον τομέα των blockchain. Με αυξανόμενη υιοθέτηση και καινοτομία, το Solana μπορεί να προσφέρει σημαντικά κέρδη το 2024.


Το Solana ξεχωρίζει για την γρήγορη ταχύτητα του, τη χαμηλή τιμή συναλλαγής και την ικανότητά του να υποστηρίζει χιλιάδες εκτελέσεις συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Το Σολάνα είχε κάνει το μεγάλο μπαμ το 2021 ''χτυπώντας'' τα 258$. Πρόκειται για εξαιρετικό πρότζεκτ με 25,812,875,059 κεφαλαιοποίηση αυτή τη στιγμή και βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης! Η τιμή του σήμερα είναι στα 168$ και πολλοί αναλυτές θεωρούν μεγάλη ευκαιρία την αγορά σε αυτή την τιμή καθώς υποστηρίζουν πως η τιμή του αναμένεται να διπλασιαστεί στις αρχές του 2024. Μπορεί η τιμή του να μην το κατατάσσει στα πιο φθηνά κρυπτονομίσματα αυτή την στιγμή, όμως παραμένει ένα τεράστιο και πoλλά υποσχόμενο project.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ταχύτητα και χαμηλό κόστος συναλλαγών.

  • Δυνατότητες για μεγάλες αποκεντρωμένες εφαρμογές.

  • Συνεχής ανάπτυξη και στρατηγικές συνεργασίες.





Link για μπόνους εγγραφής στην Binance: https://accounts.binance.com/register?ref=157518147

Ξεκινήστε να επενδύετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την ασφάλεια του νούμερο 1 ανταλλακτηρίου στον κόσμο, την Binance. Κάνοντας εγγραφή με τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να λάβετε μπόνους πρώτης κατάθεσης μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας.






Αν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα και τα υπόλοιπα άρθρα μας για τα νέα στα κρυπτονομίσματα.



Comments


bottom of page