top of page

▶️ ΠΑΡΜΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Πάρμα θα υποδεχτεί την Κάλιαρι στο «Ένιο Ταρντίνι» (30.09.2024 21:45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΠΑΡΜΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιθανές Ενδεκάδες





Πάρμα - Κάλιαρι Προγνωστικά Πρόταση:


Η Πάρμα υπέστει μία απρόσμενη ανατροπή στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε εντός έδρας καθώς το 2-0 του πρώτου μέρους ανατράπηκε εξ ολοκλήρου από τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το τελικό 2-3. Βάσει συνολικής εικόνα η Πάρμα δεν άξιζε σίγουρα την νίκη, με τα προβλήματα στην άμυνα να είναι εμφανή σε ακόμη μία αναμέτρηση. Όλα τα παιχνίδια της στην Σέριε Α έχουν λήξει και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν (Goal - Goal), με την ίδια να έχει απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.


Η Κάλιαρι είναι ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης της Serie A, μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών με απολογισμό 2 βαθμούς. Χωρίς νίκη ακόμη μετράει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ σημαντικό αρνητικό στατιστικό είναι το μόλις 1 γκολ που έχει σημειώσει σε 5 αγώνες ενώ έχει δεχτεί 8 τέρματα, έχοντας έτσι την χειρότερη επίδοσης επί του παρόντος στην κατηγορία. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Κρεμονέζε, που αγωνίζεται στην Serie B (1-0).


Ικανοποιητικός ο άσος λίγο πάνω από τον διπλασιασμό δεδομένου πως η Πάρμα είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα επιθετικά και αν δώσει λίγη περισσότερη προσοχή και στην αμυντική της λειτουργία έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την νίκη. Στο μη επιθυμητό ενδεχόμενο η Κάλιαρι να έχει «αναλαμπή» και να διεκδικήσει το ματς, οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν εύκολα. Πρόταση ➡️ 1 στο 2.15


H Βαθμολογία της Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page