top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΧΙΡΟΝΑ (18/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Χιρόνα στο «Παρκ ντε Πρενς» (18.09.2024 22:00). Από διαδοχικές νίκες η Παρί στην Ligue 1. Κομπλάρει κόντρα στους "μεγάλους" η Χιρόνα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΧΙΡΟΝΑ (18/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ


Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το απόλυτο νικών στην Ligue 1 με 4 διαδοχικές νίκες στις πρώτες αγωνιστικές του Γαλλικού πρωταθλήματος. Προέρχεται από εντός έδρα επικράτηση κόντρα στην Μπρεστ με σκορ 3-1 Για λογαριασμό της ομάδας του Λούις Ενρίκε σκόραραν οι Ουσμάν Ντεμπελέ (42', 74') και Φαμπιάν Ρουίζ (73'). Όλα τα παιχνίδια των «Παριζιάνων» στο πρωτάθλημα έχουν λήξει με 3 ή περισσότερα συνολικά τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Υπάρχουν θέματα απουσιών για τους Γάλλους με σημαντικότερα αυτά των Κιμπεμπέ, Γκονσάλο Ράμος, Λουκάς Ερνάντες, Βιτίνια και Ντοναρούμα.


ΧΙΡΟΝΑ


Βαριά εντός έδρα ήττα για την Χιρόνα στην τέταρτη αγωνιστική της Λα Λίγκα καθώς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με ακριβες σκορ 1-4. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 45% ποσοστό κατοχής μπάλας ενώ σημείωσαν 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν στην εστία. Ο μοναδικός σκόρερ για την Χιρόνα ήταν ο Cristhian Stuani (80'), που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-4. Συνολικό απολογισμός σε 5 αγώνες για την ομάδα του Μίτσελ είναι 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία.


Χωρίς απρόοπτα προβλήματα η αποστολή των Ισπανών για το παιχνίδι στο Παρίσι.


Πιθανές Ενδεκάδες




Παρί Σεν Ζερμέν - Χιρόνα Προγνωστικά Πρόταση:


Παρά ορισμένες απουσίες της γηπεδούχου Παρί, είναι το ακλόνητο φαβορί εδώ κα δείχνει άνεση στο σκοράρισμα στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στην Ligue 1. H Χιρόνα στα δύο δυνατά τεστ που έδωσε από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί κατά κράτος. Πρόταση ➡️ 1 και Over 2.5 στο 1.82


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page