top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΡΕΝ (27/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί την Ρεν στο «Παρκ ντε Πρενς» (Παρίσι 27.09.2024 22:00). Αμφότερες προέρχονται από ισόπαλο αποτέλεσμα στην προηγούμενη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΡΕΝ (27/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ


Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστει την πρώτη βαθμολογική απώλεια στην φετινή σεζόν της Ligue 1 καθώς στο πέμπτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ρεμς (1-1). Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι «Παριζιάνοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να βρίσκει απάντηση στο 68' με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Συνολικά η Παρί τελείωσε αυτό το ματς με 78% ποσοστό κατοχής μπάλας, 11 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν εντός στόχου.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων συνεχίζουν να βρίσκονται οι τραυματίες Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Γκονσάλο Ράμος και ο Λούκας Ερνάντες.



ΡΕΝ


Η Ρεν προέρχεται επίσης από ισόπαλο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Λανς εντός έδρας. Άτυχη ωστόσο μπορεί να πει κάποιος πως ήταν η Ρεν καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+6' ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή έμοιαζε πως το τέρμα του Αρνό Καλιμουέντο στο 24' θα ήταν αυτό που θα χάριζε το τρίποντο στην ομάδα του. Συνολικά η Ρεν μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 5 πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με απολογισμό τερμάτων 9:8. Τα 4 από τα 5 παιχνίδια της έχουν τελειώσει με σημειωμένα από 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση στο Παρίσι οι τραυματίες, Ζουλιέν Στεφάν και Κάρλος Ανδρές Γκόμεζ.


Πιθανές Ενδεκάδες





Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο ομάδες μετράνε 4 Over 2.5 στα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δύσκολα θα μείνει αυτό το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ δεδομένου πως αμφότερες αγωνίζονται ανοιχτά. Πιστεύουμε θα μπούνε γκολ και στις δύο εστίες και θα επιλέξουμε το συνδυαστικό ➡️ 1Χ διπλή ευκαιρία + Goal - Goal στο 1.94.



H Βαθμολογία της Ά Γαλλίας ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page