top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ (23/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μονπελιέ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της ligue 1 στο Παρκ ντε Πρενς (23.08.2024 21:45) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο Γαλλικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ (23/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρί Σεν Ζερμέν


Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τους Παριζιάνους, επικρατώντας 1-4 στην έδρα της Χάβρη. Σε εκείνο το ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε 74% κατοχή μπάλας, σημειώνοντας 14 προσπάθειες στο τέρμα με 9 εντός εστίας. Παρόλο που η Παρί σκόραρε στο 3ο λεπτό με το τέρμα του Κανγκ-ιν Λι (3'), ισοφαρίστηκε και μέχρι το 84ο λεπτό το ματς ήταν ισόπαλο. Λύση έδωσαν τρεις ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ (85'), Μπράντλεϊ Μπάρκολα (86') και Ραντάλ Κολό Μουάνι (90') έλυσαν τον "γόρδιο δεσμό" δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα τους.


Αγωνιστικά νέα: Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Kimpembe, ο Gonçalo Ramos και Lucas Hernández.



Μονπελιέ


Ισόπαλη με 1-1 ήρθε η Μονπελιέ στην πρεμιέρα του Γαλλικού πρωταθλήματος εντός έδρας κόντρα στο Στρασβούργο. Μοιρασμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν 42% κατοχή μπάλας δημιουργώντας 7 ευκαιρίες για γκολ εκ των οποίων οι 5 βρήκαν εστία. Το γκολ για την Μονπελιέ σημείωσε ο Τέζι Σαβανιέ (67') ως απάντηση στο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του 9 λεπτά νωρίτερα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.


Στα αγωνιστικά νέα παραμένουν εκτός οι τραυματίες Axel Gueguin και Christopher Jullien. Πέραν από αυτές τις προυπάρχουσες απουσίες δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα του Der Zakarian Michel.


Πιθανές Ενδεκάδες




Σημαντικά Στατιστικά


Τελευταίο φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1 στις 17/03/2024 στην έδρα της Μονπελιέ, το σκορ τελείωσε 2-6 υπέρ της Παρί σεν Ζερμέν.


  • Η Μονπελιέ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στις τελευταίες 14 επισκέψεις της στο Παρκ Ντε Πρενς

  • Η Παρί Σεν Ζερμέν τρέχει ένα αήττητο σερί 10 συνεχόμενων αγώνων κόντρα στην Μονπελιέ, συνολικά στις τελευταίες τους συναντήσεις.

  • Στην πρεμιέρα επιβεβαιώθηκε το Γκολ Γκολ προγνωστικά και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων


Βαθμολογία Ligue 1


Δείτε αναλυτικά παρακάτω την Βαθμολογία Ligue 1 στο Γαλλικό πρωτάθλημα




Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ Προγνωστικά Πρόταση:


Η Παρί δεδομένου πως διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και είναι σαφώς το φαβορί για την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος, ωστόσο από την αρχή της σεζόν και στα φιλικά προετοιμασίας, δείχνει μία αστάθεια να κρατήσει το 0 στα μετόπισθεν. Πιστεύουμε θα επικρατήσει κόντρα της Μονπελιέ στην έδρα της ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να δεχτεί πάλι τέρμα. Επιλέγουμε το συνδυαστικό 1 + Goal - Goal στο 2.35.

 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page