top of page

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ (29/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του Β ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Παραγουάη θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία στο Allegiant Stadium (Παραντάις, ΝΒ 29/06/24 04:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ (29/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Παραγουάη το πάλεψε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, ωστόσο ηττήθηκε από την Κολομβία με τελικό σκορ 2-1. Ήδη από το ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, με την Παραγουάη όμως να προσπαθεί και να καταφέρνει την μείωση του σκορ στο 69ο λεπτό με τον επιθετικό της Μπράιτον Χούλιο Ενκίσο. Συνολικά παρόλο που δεν είχε την κατοχή σημείωσε 11 τελικές προσπάθειες για γκολ με τις δύο όμως να βρίσκουν στόχο.


Πλέον είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη κόντρα στους Βραζιλιάνους με αυτό να δημιουργεί το ερώτημα αν ο Αργεντινός τεχνικός, Garnero Daniel, θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" το ματς ανεβάζοντας την ομάδα πιο μπροστά για να κυνηγήσει το ματς ή αν θα πορευτεί στο γνωστό πλάνο αναχαίτισης του αντίπαλου παιχνιδιού και κόντρα με αντεπιθέσεις.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. Όλοι διαθέσιμοι για τον "τελικό" με την Σελεσάο.



Το πλήρες ρόστερ της Παραγουάης:


Τερματοφύλακες:12 Aguilar Alfredo (Σπορτίβο Λουκουένο), 1 Carlos Coronel (Red Bulls Νέας Υόρκης), 22 Morinigo Acosta Rodrigo Mario (Λιμπερτάδ)


Αμυντικοί:3 Alderete Omar (Χετάφε), 6 Alonso Junior (Κράσνονταρ), 5 Fabian Balbuena (Δυναμό Μόσχας), 13 Gimenez Florentin Nestor Rafael (Λιμπερτάδ), 15 Gustavo Gomez (Παλμέιρας), 2 Ramirez Ivan (Λιμπερτάδ), 25 Velazquez Gustavo (Νιούελς Όλντ Μπόις)


Μέσοι:8 Bobadilla Damian (Σάο Πάολο), 26 Caballero Benitez Hernesto (Λιμπερτάδ), 14 Cubas Andres (Βανκούβερ Ουάιτκαπς), 4 Espinoza Acosta Mathias David (Λιμπερτάδ), 17 Kaku (Αλ-Αΐν), 21 Peralta Fabrizio (Τσέρο Πορτένο), 16 Rojas Matias (Ίντερ Μαϊάμι), 20 Sanchez Richard (Κλαμπ Αμέρικα), 24 Sosa Ramon (Ταγιέρες Κόρντομπα), 23 Villasanti Mathias (Γκρέμιο)


Επιθετικοί:10 Almiron Miguel (Νιουκάστλ), 11 Angel Romero (Κορίνθιανς), 18 Arce Barrios Alex Adrian (Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο), 9 Bareiro Adam (Σαν Λορέντζο), 19 Enciso Julio (Μπράιτον), 7 Gonzalez Derlis (Ολίμπια Ασουνσιόν)


Προπονητής:Garnero Daniel



Η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής σημειώθηκε στον πρώτο αγώνα όπου η Βραζιλία παρόλο που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα. Με συντριπτική κατοχή της μπάλας 70% έναντι 30% και 19 συνολικές τελικές προσπάθειες για γκολ, η αποτελεσματικότητα από το παιχνίδι των Βραζιλιάνων απουσίασε με τον Βινίσιους Τζούνιορ να μην μπορεί να διασπάσει την αποτελεσματική άμυνα της Κόστα Ρίκα.


Πλέον υποχρεούται να κερδίσει αυτό το ματς απέναντι σε ακόμη μία ομάδα που αγωνίζεται με πολύ κοντά τις γραμμές και τους παίκτες, προσηλωμένη στα ανασταλτικά καθήκοντα.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές προσώπων για τακτικούς σκοπούς με σκοπό αυτή τη φορά να μπορέσουν να διασπάσουν την αμυντική αντίσταση που περιμένει την Βραζιλιάνικη επίθεση.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Βραζιλίας:


Τερματοφύλακες:1 Alisson (Λίβερπουλ), 12 Bento (Ατλέτικο Παραναένσε), 23 Rafael (Σάο Πάολο)


Αμυντικοί:17 Beraldo Lucas (Παρί Σεν Ζερμέν), 25 Bremer (Γιουβέντους), 13 Couto Yan (Χιρόνα), 2 Danilo (Γιουβέντους), 14 Gabriel (Άρσεναλ), 16 Guilherme Arana (Ατλέτικο Μινέιρο), 4 Marquinhos (Παρί Σεν Ζερμέν), 3 Militao Eder (Ρεάλ Μαδρίτης), 6 Wendell (Πόρτο)


Μέσοι:18 Douglas Luiz (Άστον Βίλα), 24 Ederson (Αταλάντα), 15 Gomes Ζοάο (Γούλβς), 5 Guimaraes Bruno (Νιουκάστλ), 8 Paqueta Lucas (Γουέστ Χαμ), 19 Pereira Andreas (Φούλαμ)


Επιθετικοί:9 Endrick (Παλμέιρας), 21 Evanilson (Πόρτο), 22 Martinelli Gabriel (Άρσεναλ), 26 Pepê (Πόρτο), 11 Raphinha (Μπαρτσελόνα), 10 Rodrygo (Ρεάλ Μαδρίτης), 20 Savio (Χιρόνα), 7 Vinicius Junior (Ρεάλ Μαδρίτης)


Προπονητής:Silvestre Junior Dorival


Πιθανές ενδεκάδες:



Εσείς ποιος πιστεύετε θα είναι ο νικητής του Copa America 2024;



Παραγουάη - Βραζιλία Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο "καίγονται" για την νίκη με το βάρους του πρέπει να υπάρχει από την πλευρά των Βραζιλιάνων. Δεν θα είναι εύκολο καθώς η Παραγουάη είναι μία ομάδα που βασίζεται στην ανασταλτική της λειτουργεία και θα επιδιώξει να "κλέψει" το ματς με αντεπιθέσεις. Από τα 11 τελευταία παιχνίδια της Παραγουάης στα 10 έχει επιβεβαιωθεί το NO GOAL. Έστω και με μισό γκολ η Βραζιλία πρέπει να πάρει το παιχνίδι και παρόλο που θα συναντήσει εμπόδια στο τέλος θα τα καταφέρει. Πάμε με το 2 + Under 3.5 στο 1.95



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



Δείτε για τον τον άλλο αγώνα του ομίλου τα προγνωστικά στο Κολομβία - Κόστα Ρίκα

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 


Comments


bottom of page