top of page

▶️ ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Στεάουα Βουκουρεστίου στην «Τούμπα» (03.10.2024 22:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΠΑΟΚ


Δεν πηγαίνει με τις ιδανικές συνθήκες στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο «δικέφαλος του Βορρά» καθώς ηττήθηκε στον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα εντός έδρας από τον Άρη (0-1). Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 60% ποσοστό κατοχής μπάλας και 12 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 3 κατέληξα στην εστία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 63' με τον Μανού Γκαρθία, τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.


Στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ (3-1). Επομένως η ομάδα του Ρασβάν Λουτέσκου μετράει 2 διαδοχικές ήττες ενώ στα 3 πιο απαιτητικά παιχνίδια του τελευταίου διαστήματος κόντρα σε Παναθηναϊκό, Γαλατάσρααϊ και Άρη έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Μπράντον Τόμας συνεχίζει να είναι εκτός πλάνων του προπονητή του εξαιτίας τραυματισμού.


ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ


Η Στεάουα Βουκουρεστίου πηγαίνει στην αναμέτρηση ύστερα από νίκη με 0-1 σκορ στη Liga I της Ρουμανίας, κόντρα στην Σεπσί.


Σε εκείνο το ματς, η Στεάουα Βουκουρεστίου είχε 51% ποσοστό κατοχής μπάλας ενώ στις 2 τελικές προσπάθειες στον στόχο που σημείωσε, την μία κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ . Ο μοναδικός σκόρερ της Στεάουα Βουκουρεστίου στο παιχνίδι ήταν ο Φλορίν Τανάσε στο 15ο λεπτό. Στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της η ομάδα από την Ρουμανία είναι αήττητη μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League ενδιάμεσα όπου επικράτησε εντός έδρας της ΡΦΣ με τελικό σκορ 4-1. Τα 4 από τα 6 αυτά παιχνίδια τελείωσαν με 2 και λιγότερα σημειωμένα τέρματα συνολικά (Under 2.5).


Πιθανές Ενδεκάδες




ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου Προγνωστικά Πρόταση:


Κρίσιμο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι ένα ματς που υποχρεούται να πάρει βαθμούς για να μπορεί να έχει μια πιο ελπιδοφόρα συνέχεια στον όμιλο. Χαμηλότερα ίσως από ότι περιμέναμε ό Άσσος που άνοιξε στο 1.57. Καθώς υπάρχει ανοδική πορεία στην τιμή της νίκης του δικεφάλου, σε μία υψηλότερη απόδοση θα το καλοβλέπαμε, όμως κάτω του 1.80 δεν θα ασχοληθούμε. Για περισσότερη ασφάλεια και καθώς πιστεύουμε πως θα είναι ένα ματς που δεν θα έχει υψηλό σκορ θα επιλέξουμε ως κύρια πρόταση το ➡️ 1Χ Διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 1.79.


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comentários


bottom of page