top of page

ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (22.08.2024 20:30) για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία των play off του Europa League. Όποια ομάδα επικρατήσει στα δύο παιχνίδια εξασφαλίζει την είσοδο της στην League Phase του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από την Μάλμε στην παράταση, σε ένα παιχνίδι θρίλερ, που οι Σουηδοί ήταν εκτός συνέχεια μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όπου και με μία κόντρα κατάφεραν να σκοράρουν, κάνοντας το 3-3 και έστειλαν έτσι το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο. Στην παράταση η Μάλμε ήταν πιο ουσιώδης και βρήκε το γκολ που χρειαζόταν.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, επικράτησαν του Πανσερραϊκού στην Τούμπα (3-2) με τα δύο εύστοχα πέναλτι του Σβαμπ (35'), (60') και το τέρμα του Οζντόεβ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ανατρέποντας το 0-1 των φιλοξενούμενων. Ακόμη ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, μάλιστα στις 4 από τις 5 αναμετρήσεις του δικεφάλου έχει δεχτεί από 2 και παραπάνω τέρματα στην εστία του, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις η αποτελεσματικότητα του επιθετικά του δίνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Δεν έχει ηττηθεί σε κανονική διάρκεια στους επίσημους αγώνες σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και την πρεμιέρα πρωταθλήματος.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζονται όπως όλα δείχνουν οι τραυματίες Τάισον, Τζόνι Ότο και ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα.



ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ


Η Σάμροκ Ρόβερς πήρε την πρόκριση για τα play off του Europa League επικρατώντας της Τσέλιε στην παράταση (3-1) με τον Γκράχαμ Μπερκ να σκοράρει το πολύτιμο τέρμα που η ομάδα από την Ιρλανδία χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας τελείωσε με ακριβες σκορ 2-1 για την Σάμροκ, ισοφαρίζοντας το 1-0 του πρώτου ματς. Σκόρερ στην κανονική διάρκεια ήταν οι Ντύλαν Γουότς (37') και Νιλ Φαρούτζια (41').


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Aaron McEneff και ο Rory Gaffney από τον προπονητή της ομάδας Stephen Bradley.



ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς Προγνωστικά Πρόταση:


Σε κοινή πορεία και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε όμιλο Europa League το 2011, ο ΠΑΟΚ μετράει δύο νικηφόρα αποτελέσματα 1-3 εκτός και 2-1 εντός έδρας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι και θα θελήσει σίγουρα να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην έδρα του. Πάνω από τον διπλασιασμό το αμφίσκορο με τις στοιχηματικές εταιρίες εδώ ίσως να μην έχουν διαβάσει σωστά τα δεδομένα. Θα πάμε με το 1 + Goal - Goal στο 2.70, θεωρώντας πως οι Ιρλανδοί είναι ικανοί να βρουν γκολ στην Τούμπα ωστόσο πολύ δύσκολα να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία τους, με τον δικέφαλο να έχει την δυνατότητα να σκοράρει αρκετά γκολ σε μία όχι τόσο καλά δομημένη άμυνα.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page