top of page

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (17.08.2024 20:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ


Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, προέρχεται από τον "πικρό" αποκλεισμό από την συνέχεια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ αφού για λίγα δευτερόλεπτα δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ που τον οδηγούσε στα play off του Champions League. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν να ηττηθεί με 3-4 ακριβές σκορ σήμερα συμπεριλαμβανομένου της παράτασης, δεχόμενος την ισοφάριση σε 3-3 από την Μάλμε στο 90+7' μετά από αδράνεια στην άμυνα.


Για τον ΠΑΟΚ, οι σκόρερ ήταν οι Τάισον (21'), Κουιεράκης (44') και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (45+4'). Ο δικέφαλος του Βορρά δεν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα έχοντας βρει τα αντίπαλα, έχοντας σκοράρει σε όλα του τα επίσημα παιχνίδια, ωστόσο σε αυτά τα 3 από τα 4 παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ προγνωστικά έχει δεχτεί επίσης τουλάχιστον 2 και παραπάνω τέρματα, κρατώντας μόνο ανέπαφη την εστία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνια Λούκα. Συνολικά μετράει 9 γκολ υπέρ και 8 κατά.


Στα αγωνιστικά νέα Ο Τζόνι Ότο συνεχίζει να είναι ανέτοιμος, ενώ ο Ρασβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προφυλάξει ορισμένους παίκτες του αρχικού σχήματος καθώς προελαύνει η μονομαχία για την είσοδο στην League phase του Europa League, ενάντι στον νικητή του ζευγαριού Σάμροκ Ρόβερς - Τσέλιε.



ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ


Ο Πανσερραϊκός με μία αρκετά ενθαρρυντική σεζόν πέρυσι, τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. συγκεντρώνοντας 27 πόντους σε 26 αγωνιστικές με συνολικά τέρματα 28 υπέρ και 45 κατά. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε 3 ισοπαλίες στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Λεβαδειακό (1-1), Λαμία (2-2) και ΑΕΛ (0-0), ενώ επικράτησε της Νίκη Βόλου με τον εμφατικό 0-5. Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη απέναντι στον ΠΑΟΚ και δε εκτός έδρας όμως αν καταφέρει και αντέξει την πίεση του δικεφάλου στα πρώτα λεπτά μπορεί να βρεθούν αξιώσεις για να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το ματς.



ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


O "πληγμένος" ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να πάει να παίξει για τα play off του Europa League με καλύτερο momentum. Φυσικά ο άσσος δεν βλέπεται, είναι κοντά στο 2.10 και δεδομένου της κακής ψυχολογίας του ΠΑΟΚ και των αμυντικών ζητημάτων θα πάρουμε το Goal - Goal εδώ στο 2.40 αφού όπως είδαμε ο δικέφαλος του Βορρά μπορεί να έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά πίσω δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το σημείο του αμφίσκορου εδώ έχει αξία.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page