top of page

▶️ ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στον «Τούμπα» τον Άρη (29.09.2024 20:30), στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι την φετινή σεζόν. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ ⚫⚪


Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, σε μία αναμέτρηση που ο δικέφαλος του βορρά» τελείωσε κατέχοντας την μπάλα σε ποσοστό 44% με την γηπεδούχο Γαλατά να είχε περισσότερες και σημαντικότερες τελικές προσπάθειες για γκολ (25 έναντι 8 του ΠΑΟΚ), και βάσει συνολικής εικόνας είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν υπήρξε σκορ στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα από την Τουρκία να προηγείται με το αυτογκόλ του Μπάμπα στο 48΄, με τον Κωσταντέλια με κοντινή προβολή να ισοφαρίζει στο 67'. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και έκαναν το 2-1 στο 75' με το τελικό ακριβές σκορ 3-1 να σημειώνεται από τον Ικάρντι λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.


Στα εγχώρια ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος πρώτος στην Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ μετά την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και συνολικά τέρματα 11:4. Στην τελευταία του αναμέτρηση επικράτησε του Βόλου εκτός έδρας 1-4.


Στα αγωνιστικά νέα, παραμένει εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου, ο Μπράντον Τόμας.



ΑΡΗΣ 🟡⚫


Ο Άρης πηγαίνει στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης μετά την νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό στον «Κλεάνθης Βικελίδης» με τελικό σκορ 2-1. Ανώτερος στο πρώτο μέρος ο γηπεδούχος Άρης, βρήκε δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μολό να ανοίγει το σκορ για την ομάδα τους ενώ στο 41΄ο Μορόν έκανε το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει απάντηση αλλά αυτή άργησε να έρθει με τον Ελ Καμπί να γράφει το τελικό 2-1 λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.


Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Άρη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ προγνωστικά έχοντας συνολικά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με συνολικά τέρματα 7:6. Τα 4 από τα 5 παιχνίδια του Άρη στο πρωτάθλημα έχουν λήξει και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν (Goal - Goal).



ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Προγνωστικά Πρόταση:


O ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι στο Europa League και καθώς συνεχίζεται απανωτά η αγωνιστική δράση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει ξανά παιχνίδι την Πέμπτη για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League, εντός έδρας αυτήν την φορά καθώς υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτό αναφέρεται διότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ρασβάν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο.


Περιμένουμε και σε αυτό το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες που αν ανοίξει είναι πιο πιθανό να γίνει στο δεύτερο μέρος. Θα επιλέξουμε ως κύρια επιλογή το ➡️ Χ ημίχρονο στο 2.25.


Προτεινόμενο Bet Builder 🛠️


➡️ Goal - Goal


➡️ Over 3.5 Άρης Κάρτες


➡️ 1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα - Ισοπαλία


➡️ Over 5.5 ΠΑΟΚ Κόρνερ


Συνολική απόδοση 15.50


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page