top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (22.09.2024 18:00). Με στόχο της επιστροφή στις νίκες οι πράσινοι κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας Πανσερραϊκό. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με το σκορ να μένει στο 0-0 με τις δύο ομάδες να είχαν καλά διαστήματα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με καμία όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ. Οι πράσινοι δεν έχουν πλέον περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειας καθώς έχουν μείνει 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή έχοντας απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στις πρώτες αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ προγνωστικά.



ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ


Από ισοπαλία προέρχεται και ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό εντός έδρας με τελικό σκορ 2-2, παρόλο που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο τέρματα μπροστά. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός του Πανσερραϊκού στην επάνοδο του στην Σούπερ Λιγκ μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 πόντο και απολογισμό τερμάτων 4 υπέρ και 9 κατά.



Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν υπάρχουν περιθώρια για το τριφύλλι πρέπει να επικρατήσει και με πειστική εμφάνιση. Έδειξε σημάδια βελτίωσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μένει να φανεί αν μπορεί να βρε λύσεις κόντρα σε μία ομάδα που θα έχει ξανά σκοπιμότητα στο παιχνίδι. Θα πάρουμε το ➡️ Χ ημίχρονο εδώ στο αρκετά καλό 2.85 καθώς πιστεύουμε οι φιλοξενούμενοι θα κλείσουν τους χώρους με τον Παναθηναϊκό ίσως να δυσκολευτεί να σπάσει το "μπλόκο" στο πρώτο μέρος. Αξία στην απόδοση. Και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια των πρασίνων στο πρωτάθλημα ήταν ισόπαλα στο ημίχρονο.


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page