top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΝΣ (29/08/24) ☘️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον ΟΑΚΑ την Λανς (29.08.2024 21:00), για την ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των Play Off του Κόνφερενς Λιγκ, με την ομάδα από την Γαλλία να έχει το προβάδισμα μετά την νίκη με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση την περασμένη εβδομάδα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΝΣ (29/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Το προσπάθησε ο Παναθηναϊκός στην Γαλλία και παρόλο που οι συνθήκες των ευνόησαν με την αποβολή του Αργεντίνου αμυντικού της Λανς Φακούντο Medina στο 20', δεν κατόρθωσε εν τέλει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και ηττήθηκε με 2-1. Το σκορ άνοιξαν νωρίς οι Γάλλοι, μόλις στο 4' λεπτό ενώ στο βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 34' παρόλο που είχαν αριθμητικό μειονέκτημα. Το τριφύλλι πίεσε όπως ήταν αναμενόμενο και με ένα πολύ όμορφο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη μείωσε σε 2-1 στο 53' με το σκορ να διαμορφώνεται έτσι μέχρι το φινάλε.


Στον αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ενδιάμεσο, οι πράσινοι κινδύνευσαν να υποπέσουν σε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα με το παιχνίδι να μην έχει σκορ μέχρι το 90+6' όπου το γκολ του Andraz Sporar έδωσε την λύση και το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 4ο από τα 5 τελευταία ματς που τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις λήγουν με συνολικά σημειωμένα τέρματα από 2 και λιγότερα (Under 2.5).


Χωρίς κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τραυματισμού θα παραταχθεί η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στο ΟΑΚΑ με μοναδικό απών τον Τζορτζ Μπάλντοκ.



ΛΑΝΣ


Η Λανς επικράτησε στον ενδιάμεσο αγώνα της για το Γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Μπρεστ εντός έδρας με ακριβές σκορ 2-0. Σκόρερ για του Γάλλους ήταν ο ο Jhoanner Chávez (19') ενώ το δεύτερο τέρμα που σημειώθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους χρεώθηκε αυτογκόλ στον παίκτη της Μπρεστ, Ζουλιέν Λε Καρντινάλ. Συνολικά η Λανς δημιούργησε 22 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 11 κατέληξαν στον στόχο σε ένα αρκετά παραγωγικό παιχνίδι για το σύνολο του Still Will που έχει κάνει το 3 στα 3 στα επίσημα παιχνίδια που έδωσε για την φετινή αγωνιστική σεζόν σε προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ και Ligue 1.


Στα αγωνιστικά νέα, οι Stijn Spierings, Τζίμι Cabot, Neil El Aynaoui και ο μέσος Salis Abdul Samed δεν θα αγωνιστούν για την Λανς στην ρεβάνς λόγω τραυματισμών με τον Φακούντο Μεντίνα να μην έχει επίσης δικαίωμα συμμετοχής λόγο της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο πρώτο παιχνίδι.



Παναθηναϊκός - Λανς Προγνωστικά Πρόταση:


Τα 3 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έχουν λήξει με σημειωμένο 1 γκολ συνολικά στην αναμέτρηση. Η Λανς, έχοντας το πλεονέκτημα μετά την νίκη στην έδρα της μπορεί να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ και να διαχειριστεί το παιχνίδι βάσει αυτού. Είναι πολύ ικανή επιθετικά και το δείχνει στους αγώνες της στο ξεκίνημα της σεζόν.


Παραδόξως οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί την Γαλλική ομάδα με το διπλό να ξεκινάει λίγο πάνω του 2.00, με ραγδαία άνοδο όμως μέχρι σήμερα Πέμπτη την ημέρα του αγώνα όπου φτάνει έως το 2.70 πλέον και την νίκη του Παναθηναϊκού λίγο κάτω του τριπλασιασμό. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι καθώς όποια ομάδα δεν τα καταφέρει, τελειώνει η ευρωπαϊκή της πορεία για φέτος. Περιμένουμε ένα παιχνίδι υπομονής που πιθανόν να κριθεί στο γκολ. Πάμε για ακόμη μία φορά σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Under 2.5 στο 1.95.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page